2777
2789

یا ممکنه تخمک ۱۲ یا کمتر هم آزاد بشه؟

چون من تو پریودم لتروزول و کلومیفن خورده بودم

روز ۱۲ رفتم سونو واژینال دکتر گفت یه تخمکت آزاد شده اون یکی هم ۱۳ و بالغ نیس

دیشبش هم نزدیکی داشتم

یا تخمک بالغ بوده که آزاد شده؟

ینی لقاح انجام شده الان.؟

نه تخمک ریز آزاد ننیشه

اونی که آزاد شده حتما ۲۰ به بالا بوده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

عزیزم خیلی خودتو درگیر اینجور چیزا نکن همون حوالی تخمک گذاری یه روز در میون اقدام داشته باش باردار میشی بله اونم ازاد میشه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اوني كه بالغ بوده آزاد كردي ديگه 

هيچكسم نميتونه بفهمه الان كه لقاح شده يا نه تا حداقل ١٠ روز ديگه

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
نه تخمک ریز آزاد ننیشه اونی که آزاد شده حتما ۲۰ به بالا بوده

خب با تو جه به اینکه قبل یا هنگام آزاد شدنش نزدیکی داشتم و همینطور بعد از اینکه فهمیدم احتمالش هست باردار شده باشم ؟

شوهرمم سالمه 

عزیزم باردار شدن فقط به اسپرم سالم و تخمک بالغ نیست

به خیلی شرایط بستگی داره

به ضخامت دیواره، دمای رحم، شرایط جسمانی خودت، سلامت لوله ها و ....

هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه ، فقط لازمه صبر کنی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم باردار شدن فقط به اسپرم سالم و تخمک بالغ نیست به خیلی شرایط بستگی داره به ضخامت دیواره، دمای ...

خب میخوام بدونم علت اینکه باردار نمیشم چیه 

من تقریبا سه سال و خورده ای هست تو اقدامم من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم همه آزمایشاتم سالم و خوب بوده تا الان به غیر ازاینکه من تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو فولی بالغ دارم  

میخواستم بدونم حتی اگه تخمک بالغ داشته باشم تازه اینم بدونم که آزاد شده و نزدیکی هم داشتم با این شرایط احتمالش چقدره