2777
2789
عنوان

بچه ها خل شدم آنقدر رفتم حموم. دو دقیقه نشده دوباره تنم بود میگیره:(

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اسپری اینا امتحان کردم این مام ولی اصلا معرکس کلا کیو وی کرم ایناش هم خیلی عالیه

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
فقط سنگ مرداب علاجه عالییه

اون که سرب خالصه. خیلی مضره نزن عزیزم. منم خیلی میزدم ولی هم  دکتر طب سنتی هم دکتر زنان خیلی از مضراتش گفتن چون یه ماده ی معدنی سرشار از سربه. به جاش گفتن پماد زینک اکساید بزن بی ضرر هم هست

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
میگیرم. قیمتش چنده؟

من 2 ماه پیش 81 گرفتم❤

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
عزیزم منم مث شما بودم ولی از وقتی که با مام کیو وی آشنا شدم دییییگه عرق نمیکنم😄😄نه جدی عالیهههه حت ...

ضرر نداره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........