2777
2789
عنوان

بچه ها خل شدم آنقدر رفتم حموم. دو دقیقه نشده دوباره تنم بود میگیره:(

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 65 پست
بزنم زیر بغل؟ فکر کنم مامانم داشته باشه

اره بعد از حمام اندازه یه نخود بزن زیر بغلت یه کم بمال. همشو کامل نمالی که جذب جذب بشه.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه غدد زیر بغل ورم میکنه دردناک میشه بعد از یه مدت

من دوساله دارم میزنم همچین اتفاقی برام نیفتاده همه اطرافیانم هم میزنن

از دکتر زنان و یه دکتر داروساز هم پرسیدم گفتن مسیله ای نیست استفاده کنید اگه ورم یا جوش کسی بزنه احتمالا دلایل دیگه ای داره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عرق نمیکنی؟یا عرقت بو نمیده؟

عرق میکنی ولی کوچیکترین بویی نمیده خیلیی راضیم دونوع داره یه در آبی یه در سفید که گویا در سفیده فاقد آلومینیومه ولی من آبیشو خریدم چون روش نوشته ضد عرق اونیکی ننوشته بود انگار❤

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
ضررم نداره بمن دکترزنان این پمادو معرفی کرده واسه نوزادا هم استفاده میکنن که عرق سوز نشن پس مطمئن با ...

افرین اره منم فیروز میزنم

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
من دوساله دارم میزنم همچین اتفاقی برام نیفتاده همه اطرافیانم هم میزنن از دکتر زنان و یه دکتر داروسا ...

اره منم خیلی وقته استفاده میکنم هیچیم نشده

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸