atenayeportalash مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 339 عنوان بیاید بگم چجوری 6 کیلو کم کردم. | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 19 پست بچه ها هر روز صبح ناشتا زنیان.بخورین. حسابی لاغرتون.میکنه. تازه من پیج اینستا هم دارم.پاشید بیاید فالوم کنید.Ati_o_konkoresh روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟 1398/05/29 | 19:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenayeportalash مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 339 بنظرم بهتره برای کسی نسخه نپیچیم بدن هر کس با توجه به سوخت و سازش با یه نفر دیگه متفاوته.ممکنه روی ه ... اینو فقط برای اومهایی که تیرویبد دارن توصیه نمیشه. روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
atenayeportalash مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 339 من رفتم زنیان بگیرم عطاری نداد گفت خیلی سمیه درست نیس همینجوری استفاده شه نداد 😒😒 عجب عطاری بوده. لابد طب سنتی نخونده بوده. چون دکترای طب گیاهی بهت میدن.و میگن چهارقاشق غذاخوری بخور. تازه معدهدرد و عالی درمان.میکته روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 عجب عطاری بوده. لابد طب سنتی نخونده بوده. چون دکترای طب گیاهی بهت میدن.و میگن چهارقاشق غذاخوری بخور. ... چرا اتفاقا دکترم هست مدرکش رو دیواره اما نمیدونم البته من پودرشو خپاستم نه عرقشو حالا بماند که عرق اصلام پیدا نمیشه
atenayeportalash مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 339 چرا اتفاقا دکترم هست مدرکش رو دیواره اما نمیدونم البته من پودرشو خپاستم نه عرقشو حالا بماند که عرق ا ... پودرشو نمیدونم.ولی خب اینجا عذقش بطی 9تومنه. راحتم.پیدا میشه روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
sadism عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 19669 پودرشو نمیدونم. ولی خب اینجا عذقش بطی 9تومنه. راحتم.پیدا میشه اینجا هم اره اما غلیظنیستن من کاکوتی و نعناع رو از یه خانم میخرم اما بقیه ناخالصن