2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ۳ تا سونو دادم هر کدوم یه چیزی گفتن

برا نشحیص کیست باید بری صحراییان کارش عالیه منم دوسال پیش کیست ۶ سانتی بود دوستا دکتر عوض کردم  یکیش گفت عمل یکیش گفت نه همینجور یه هفته طول کشید رفتم‌پیش صحراییان تا شد ۸ سانت و فوری نامه عمل داد کوثر عمل کردم 

برا نشحیص کیست باید بری صحراییان کارش عالیه منم دوسال پیش کیست ۶ سانتی بود دوستا دکتر عوض کردم   ...

مشکل من این هست اول رفتم درمونگاه سپهر اونجا یه کیست هموراژیک کوچیک تشخیص دادن اما زده بود با سپتا یا جامد دیگه سکته کردم رفتم دکتر پیش روانفر همون تو‌ مطب سونو کرد گفت کیست هموراژیک ۳ سانتی اما بدون سپتا یا جامد گفت کیستت خیلی الکیه ۲۱ روز قرص یاز خوردم سونو دادم گفتن دیگه کیست نداری اما من نفخ دارم یکم درد و پریودیمم اخرش هنوز لکه بینی دارم میگن چون کسی که سونوت کرده رزدنت سونوگرافی بوده تجربه نداره ممکن کیست رو ندیده باشه اما من کلی به یارو تاکید کردم که من ماه پیش کیست داشتما خوب چک کن

مشکل من این هست اول رفتم درمونگاه سپهر اونجا یه کیست هموراژیک کوچیک تشخیص دادن اما زده بود با سپتا ی ...

اصلا بعضی سونوها واقعا چیزی حالیشون نیس من مادر کودک رفتم خونریزی داستم گفت ک بچت حاش خوبه قلبش میزنه خلاصه رفتم جایی دیگه تا بچم اصلا تو ۱۰ هفته مونده .. بهتره یجای خوب بری تا درست بفهمی چته 

اصلا بعضی سونوها واقعا چیزی حالیشون نیس من مادر کودک رفتم خونریزی داستم گفت ک بچت حاش خوبه قلبش میزن ...

اره واقعا اما سونو حاملگی واقعا توش درصد خطا بالا هست ولی نمیدونستم یه کیست رو هم حتی نتونن ببیننن عجیبه واقعا

مرسی گلم شرمنده انقدر سوال میکنم من حضوری برم بهم نوبت میدن واسه همون روز؟اخه تلفنی که نوبت نمیدن&nb ...

دشمنت شرمنده عزیزم

من پارسال که رفتم دفترچمو گرفت اطلاعات ثبت کرد واسه دوسه روز بعدش نوبت بهم داد چون خیلی شلوووغه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

با این اوضاع هر روز داره  قیمت ها عوض میشه والا . من چند روز پیش رفتم سونوگرافی درمانگاه سهامی هم از نظر قیمتی خیلی خوب بود هم دکترش با حوصله کارش رو انجام داد بازم میخوای ادرس سایتش رو بهت بدم خودت برو درمورد قیمتش و این چیزاش خبر بگیر https://darmangahsahami.ir/