2777
2789

تو ایران مگه انجام میدن یه سری گفتن اتجام میشه ولی جنین تنفسش مشکل پیدا کردو دیگه هنوز اعلائم نشده ک‌توی بیمارستانا انجام میشه

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم میدونم رفت.خیلی پارگی پیدا کرده بود.خونریزی شدید

لگنشم داره میره دکتر انگار ضربه دیده.نمیدونم حالا دلایلش چیا بوده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو ایران مگه انجام میدن یه سری گفتن اتجام میشه ولی جنین تنفسش مشکل پیدا کردو دیگه هنوز اعلائم نشده ک ...

اره من شنیدم صارم داره

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....

@گوریل_انگوری  

این دوستمون

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

جاریم میدونم رفت.خیلی پارگی پیدا کرده بود.خونریزی شدید لگنشم داره میره دکتر انگار ضربه دیده.نمید ...

ااااخ

جدی

کدوم بیمارستان؟

جاریم میدونم رفت.خیلی پارگی پیدا کرده بود.خونریزی شدید لگنشم داره میره دکتر انگار ضربه دیده.نمید ...

تو مگه جاری هم داری؟؟

رو نمیکنی ها 😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تهران زایمان در آب نداره کلا لیبر تو آب داره که اکثر بیمارستان خصوصیا دارن تو دولتیام شنیدم اکبرآب ...

لیبر تو اب چیه دوستم

توضیجپح میدی

ااااخ جدی کدوم بیمارستان؟

اراک بود

بیمارستان دولتی.عزیزم‌من باهاش حرف نمیزنم 

.فقط دورادور شنیدم این اتفاقا افتاده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اراک بود بیمارستان دولتی.عزیزم‌من باهاش حرف نمیزنم  .فقط دورادور شنیدم این اتفاقا افتاده

اخ

چ بد بوده

تو مگه جاری هم داری؟؟ رو نمیکنی ها 😁

اره ..اسم نحسشو مجبور شدم اینجا بیارم😂تا حالا باهاش نحرفیدم ..

من انجام دادم عالیه

جدددی؟

کل.زایمان و مراحلش تو اب؟

برش و بخیه هم نداشتی یعنیـ؟

کدوم بیمارستان رفتی؟