2777
2789

سلام خانومای عزیز/پریشب لکه بینی داشتم قطع شد دیشب نشسته بودم یهو ی لخته ن خیلی بزرگ ن خیلی کوچیک یچیز متوسط اومد بیرون بعد دل درد کمر درد گرفتم چنتا قطره خون رنگ روشنم بود بعد کمتر شد و شد مثل لکه بینی یا لخته های خیلی کوچولو و سرعت کم امروز هرجا رفتم ۳چهارجا رفتم بیمارستانا بزرگ حتی گفتن پزشک نیست سونو انجام ندادن تا فردا عصر ک دکترم بره مطب باید صبرکنم هیچ دارویی هم بهم ندادن (لطفا دعا کنید ک نینی من سالم باشه و اگر تجربه ای دارید بهم بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراحت کن  اصلا بلند نشو منم اینجوری بودم بچم سقط شد 5 ماه قبل

من مجبور شدم برا ک برم بیمارستان دوسه ساعت تو ماشین بشینم برم من ۵ هفتم پرشده و تو هفته ششم هستم کسیو اینجا ندارم گاهی مجبور میشم بلند شم بنظرت استراحت جواب میده

من مجبور شدم برا ک برم بیمارستان دوسه ساعت تو ماشین بشینم برم من ۵ هفتم پرشده و تو هفته ششم هستم کسی ...

جواب میده ولی شما گفتی لخته خون دفع شده یکم خطر داره 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
جواب میده ولی شما گفتی لخته خون دفع شده یکم خطر داره 

اره ی لخته خون بدون هیچ دردی نشسته بودم دفع شد بعد دیگه مقدار و شدتش کم شد امرکز بیشتر مثل لکه بینی و لخته خیلی ریز رفتم الزهرا اصفهان زایشگاه معتینه کردن گفتن دهانه رحمت بستس و باز نشده