بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو لازم دارم خودم عصر، دو س بار اینجوری بگی دیگه نمیبرن
کاشکی میتونستم بگم کاش...بخدا اصلا نمیتونم اعتراض کنم ن ب اونا ن ب شوهرم اخرشم من مقصر میشم.ب هرکی میگم میگن خو ببرن مگه چیه ولی من دوس ندارم دارن از سادگی شوهرم استفاده میکنن
کاشکی میتونستم بگم کاش...بخدا اصلا نمیتونم اعتراض کنم ن ب اونا ن ب شوهرم اخرشم من مقصر میشم.ب هرکی م ...
عزیزم زبون داشته باش، یکبار اعتراض کن نتیجه شو ببین...از حقت دفاع میکنی دیگه. شوهرت ساده ست تو باید جوور بکشی محکم بگو نمیتونم حتی زنگ بزن تا نیان رو در رو سختتره گفتنش
عزیزم زبون داشته باش، یکبار اعتراض کن نتیجه شو ببین...از حقت دفاع میکنی دیگه. شوهرت ساده ست تو باید ...
آجی تویه ی خونه زندگی میکنیم اونا طبقه پایینن ما طبقه بالا..اگه اعتراض کنم شوهرم میگه بتوچه باهام دعوا میکنه بخاطراین موضوع بارها رفتم دعا اوردم ولی هیچ فرقی نکرد
بخدا خیلی قیافه میگیرم ولی انگار ک ن انگار میگی چیکار کنم تو بودی چیکار میکردی؟؟
اینجور ک تومیگی نمیتونی اعتراض کنی فقط غیر مستقیم، مثلا دیدیشون بگو ایشالا ی پولی وامی چیزی گیرتون بیاد شمام بتونین صاحب ماشین شین طرف میفهمع ناراضی ای. البته دور از چشم شوهر