2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه اپارتمانید و نمیفهمن کار تو بوده بنزینشو بکش بیرون یا سوئیچشو بنداز یه گوشه ای...ولی اینا برا یباره اخرش که چی؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

رفتن پیش دعانویس گناه داره 

تاوقتی که خداهس چرابنده ی خدا... 

آیه ی 8سوره ی یاسین روزیادبخون 

وجعلنا من بین ایدیهم سداًومن خلفهم سداً فاغشیناهم فهم لایبصرون 

یکی هم سوره ی فتح روبخون 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
خالا شوهرت راضی هس اعصاب خودتو چرا خورد میکنی ....باباشه  .ایقد حق گردنش نداره

اخه میدونی اصلا کمکش نمیکنن دریغ از هزار تومن یک ماه بود توحیاط بود بیمش  تموم شده بود میخاستن نصفشو بدن تا موقع بردن زورم نگیره 

حالا اگه لازم دارید یه چیزی اگر نه که بذار استفاده کنن

خانوادشن غریبه که نیستن 

سخت نگیر 

ماشین ما بیشتر از اینکه خودمان استفاده کنیم برادرای خودم و برادرای شوهرم استفاده کردن ناراحتی نداره که اوقات خودت و شوهرت را تلخ میکنی

دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا
حالا اگه لازم دارید یه چیزی اگر نه که بذار استفاده کنن خانوادشن غریبه که نیستن  سخت نگیر  ...

میدونی خاهرم تازه خونه خریدن بد کوچشون خاکیه وقتی منو میبره دنیایی نق میزنه ک ماشینم الان خراب میشه فلانو بهمان خب باغم همشش خاکیه دیگه چرا ب اونا نق نمیزنه 

اینایی ک گفتیو بخونم چی میشه دیگه نمیبرن؟؟

اون آیه روبخون فوت کن روصورت اونا 

سوره ی فتح هم که ازاسمش معلومه 

ان شاالله که نمیبرن

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....