2777
2789
عنوان

مشکل های بی پایان

166 بازدید | 12 پست

سلام دوستان..میخاستم راهنماییم‌کنید.

من شوهرم خیلی ادم کینه ایه اگه یکی بهش بگه بالا چشمش ابروس دیگه واویلا..من دوس دارم هرحامیرم باهم بریم ولی میگه خودت برو من خوصلم نمیگیره اخه مگه میشه اینجوری خونه مامام ماهی ی بار میاد همیشه باید تنا برم 😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه ماهی یه بار میاد شوهر من که اصلا نمیاد

ببخشیدمیپرسم ولی چراشوهراتون نمیان خونه مامانتون؟؟؟زیاداینو توسایت دیدم..اونوقت شما میریدخونه مادرشوهرتون وقتی شوهرتون نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟

اگ دوستداشتی جواب بده 

یه 
رفتارش فرقی نمیکنه معمولیه 

خب پس. تنها برو . نمیتونی که زورش کنی. خیلی هم فکرش رو کنی خودت اذیت میشی.

مثل رفتن خونه مادر شوهر که خیلی عروس ها دوست ندارند. بهتر که پسره خودش بره. تا وقتی اوضاع درست بشه.

خب پس. تنها برو . نمیتونی که زورش کنی. خیلی هم فکرش رو کنی خودت اذیت میشی. مثل رفتن خونه مادر شوهر ...

میدونی خب منم دوس دارم باهم بریم باهم بیایم میگه هرکی دعوتم کنه میام.ماخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم واسم پیش نیومده ک برم خونه مادرشوهر یا نرم ولی توکوچشون ی مورد هس عروسه نمیاد خونه ماددشوهرش شوهره من همیشه میگه خیلی بده ک نمیاد 

میدونی خب منم دوس دارم باهم بریم باهم بیایم میگه هرکی دعوتم کنه میام.ماخونه پدرشوهرم زندگی میکنیم وا ...

تو دو تا طبقه جدا هستید. درسته؟ 

کاش میتونستی یکروز که اونجا دعوتید نری. رفتار مشابه معمولا افراد رو متوجه عمق بد بودن کارشون میکنه.

تو دو تا طبقه جدا هستید. درسته؟  کاش میتونستی یکروز که اونجا دعوتید نری. رفتار مشابه معمولا اف ...

خب شوهرمم اگه دعوتش کنن میاد..مثلا من عادت دارم هفته ای ی روز برم خونه مامانم..شوهرم میگه من هرهفته نمیام ماهی دوبار اگه حال داشتم میام.