سلام دوستای گلم امروز صبح بازم منفی شد درحالی مطمئن بودم باردارم تمام علائم رو هم دارم حتی الان هنوزم ....اما منفی شد خیلی دلم گرفت خیلی من خیلی التماس خدا کرده بودم اما قربونش برم صدامو نشنید میخام دیگه بیخیال بچه بشم دوستان بنظرتون چطوری از فکربیام بیرون؟؟میشه کمکم کنید اشکم بند نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچوقت فکر نمیکردم ی روزی بچه دار نشم و اینقدر اشک بریزم بخاطر بچه همیشه فکر میکردم زود خدا بهم بچه میده زود مامان میشم حتی اسمش هم انتخاب کرده بودم اما حالا....😔
دیگه ناامید ناامیدم بخدا دیگه نمیدونم چ غلطی کنم بغض خفم کرده
منم مثل تو بود ببشتر از یکسال انتظار کشیدم . کاملا درکت میکنم . تنبلی تخمدانم طوری بود که با پروژسترون پریود میشدم . ولی عزیزم طبق تجربه ی من بیخیالی خیلی تاثیر داره بخدا. من زمانی ک دیگه کامل قیدشو زده بودم و بش فکر نمیکردم باردار شدم و الان ی فندوق تو دلم دارم . من اواخر اسفند هم درگیر خونه تکونی و خرید عید و اینا بودم هم فک میکردم من که بدون درمان هرگز باردار نمیشم پس دیگه میذارم بعد عید میرم دکتر. تو اون مدت اقدام داشتم برلی بارداری ولی یک درصد هم ب بارداری فکر نمیکردم . در اوج ناباوری 18 فروردین بی بی چکم مثبت شد
دختر واسه شیش ماه خسته شدی؟ جای من بندی چی میگفتی؟
اخه من باخانوادم قهرم ازخدا شب و روز التماس میکردم و خواهش کردم نذرکردم ک باردار بشم تا بتونم برم پیش خانوادم واشتی کنم فقط با باردار شدن من همه کدورت ها از بین میره وگر ن....