2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیش ماه که چیزی نیست ما که دوساله منتظریم چی بگیم انشاء الله که بارداری. 

انشاءالله ک زود زود مان بشی و خبرشو به همه ما بدی گلم...

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

هیچوقت فکر نمیکردم ی روزی بچه دار نشم و اینقدر اشک بریزم بخاطر بچه همیشه فکر میکردم زود خدا بهم بچه میده زود مامان میشم حتی اسمش هم انتخاب کرده بودم اما حالا....😔

هیچوقت فکر نمیکردم ی روزی بچه دار نشم و اینقدر اشک بریزم بخاطر بچه همیشه فکر میکردم زود خدا بهم بچه ...

تازه شیش ماهه و اینجوری ناامید شدی صبرت و ببر بالا میدونم سخته ولی فقط باید صبر کرد ایشالا جواب میگیری 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
دیگه ناامید ناامیدم بخدا دیگه نمیدونم چ غلطی کنم بغض خفم کرده

منم مثل تو بود ببشتر از یکسال انتظار کشیدم . کاملا درکت میکنم . تنبلی تخمدانم طوری بود که با پروژسترون پریود میشدم . ولی عزیزم طبق تجربه ی من بیخیالی خیلی تاثیر داره بخدا. من زمانی ک دیگه کامل قیدشو زده بودم و بش فکر نمیکردم باردار شدم و الان ی فندوق تو دلم دارم . من اواخر اسفند هم درگیر خونه تکونی و خرید عید و اینا بودم هم فک میکردم من که بدون درمان هرگز باردار نمیشم پس دیگه میذارم بعد عید میرم دکتر. تو اون مدت اقدام داشتم برلی بارداری ولی یک درصد هم ب بارداری فکر نمیکردم . در اوج ناباوری 18 فروردین بی بی چکم مثبت شد

تازه شیش ماهه و اینجوری ناامید شدی صبرت و ببر بالا میدونم سخته ولی فقط باید صبر کرد ایشالا جواب میگی ...

خیلی سخته کم اوردم واقعا

منم مثل تو بود ببشتر از یکسال انتظار کشیدم . کاملا درکت میکنم . تنبلی تخمدانم طوری بود که با پ ...

عزیزم  خیلی خوشحال شدم برات امیدوارم بسلامت بغل بگیریش

دختر واسه شیش ماه خسته شدی؟ جای من بندی چی میگفتی؟ 

اخه من باخانوادم قهرم ازخدا شب و روز التماس میکردم و خواهش کردم نذرکردم ک باردار بشم تا بتونم برم پیش خانوادم واشتی کنم فقط با باردار شدن من همه کدورت ها از بین میره وگر ن....

ن همسرم هنوز هیچ ازمایشی نداده فکر میکردم دلیل باردار نشدنم مشکل خودم باشه

عزیزم منم تا یه سال دکتر میگفت دارو بخور بذار اگه همسرت یه مقدار ضعف داره جبران کنه. تمام اون یه سال همسرم داشت عقیم میشد. 

تقریبا با بدترین حالت ممکن رفتیم برای درمان همسرم، با معجزه بعد از پنج سال با میکرو و جنینی بسیار ضعیف باردار شدم. 

کاش خدا یجور دیگه و با ی چیز دیگه امتحانم میکرد کاش خدا هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه خیلی سخته

واقعا بخدا بدترین چیزه

منکه بدترین دوران عمرم رو‌گذروندم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔