2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 49 پست
همینو بگو بخدا😂😂😂 میگم بعد امپول اچ سی جی که زدی 7 روز بعدش دردم داشتی یا نه؟

یه وقتایی دلم‌ تیر میکشید

البته دیروز بعد از بیست دقیقه یه خط کمرنگی اومد رو‌بی بی و دوباره رفت

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

عزیزم فقط از خدا بخواه حتما جوابتو میده.منم بعد یکسال این اولین ماهی بود که با دارو اقدام کردم فولیکولام روز دوزادهم فقط دوتا 10و12بودن اینجا که بچه ها میگفتن اصلا امیدی نیس ولی من امید داشتم و اینکه من ختم سوره مریم گرفتم برا نی نی سایتی ها نه خودم هر شب به نیت یکی از منتظرا خوندم خداروشکر جوابمو داد.انشالله که خروقت به مصلحتت باشه میده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بکشی از فکرش نمیتونی بیایی بیرون منم دیروز بی بی چکم منفی شد در حالی که دوتا فولیکول نوزده دا ...

چی بگم دیگه خیلی ناامید شدم اقام بنده خدا خیلی ارومم کرد و باهام حرف زد ولی...

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
عزیز دلم از ته دل ارزو میکنم زود زود خدا بهت یه نی نی سالم و صحیح بده حتما هم به انید خدا همین میشه ...

ممنون عزیزم فداتشم مرسی فعلا ک خدا لایق مادرشدن نمیبینم امروزم باگریه شروع شد یعنی هرروزم با گریه اما این ماه امیدوار بودم باردار باشم....

فولیکولم پنج ‌‌شش بود با دارو شده نوزده هیچی تنبلی تخمدان

نمیدونم چمه .. فقط پرولاکتینم بالابود ک اونم پایین اومده دیگه نمیدونم چرا نمیشه

حالا اگه با دوست پسرت رابطه داشتی همون بار اول حامله میشدی شانس واسه شوهرا نمیگیره لامصب  همش ...

کاش خدا یجور دیگه و با ی چیز دیگه امتحانم میکرد کاش خدا هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه خیلی سخته

هییییی منم شد دوسااااال ک منتظرم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
به خدا امید داشته باش عزیزم ایشالله به زودی صاحب ی نی نی سالم میشی

دیگه ناامید ناامیدم بخدا دیگه نمیدونم چ غلطی کنم بغض خفم کرده

ببین برو آزمایش بده من از چندتا دکترزنان شنیدم که به بی‌بی‌چک اعتمادی نیست اصلا قبولش ندارن یه خا ...

دیگه بیخیال شدم اینقدی گریه کردم ک الان جون ندارم درست پیام بدم