2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی شد

301 بازدید | 49 پست

سلام دوستای گلم امروز صبح بازم منفی شد درحالی مطمئن بودم باردارم تمام علائم رو هم دارم حتی الان هنوزم ....اما منفی شد خیلی دلم گرفت خیلی من خیلی التماس خدا کرده بودم اما قربونش برم صدامو نشنید میخام دیگه بیخیال بچه بشم دوستان بنظرتون چطوری از فکربیام بیرون؟؟میشه کمکم کنید اشکم بند نمیاد

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بکشی از فکرش نمیتونی بیایی بیرون

منم دیروز بی بی چکم منفی شد در حالی که دوتا فولیکول نوزده داشتم آمپول اچ سی جی زده بودم

شبی سه تا لتروزول خورده بودم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

عزیز دلم از ته دل ارزو میکنم زود زود خدا بهت یه نی نی سالم و صحیح بده حتما هم به انید خدا همین میشه نگران نباش😍

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه...بعد دوستت نداشته باشه...بعد دوباره دوستت داشته باشه...یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...دوستت داشته باشه...و بعد دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه
خودتم بکشی از فکرش نمیتونی بیایی بیرون منم دیروز بی بی چکم منفی شد در حالی که دوتا فولیکول نوزده دا ...

واییی نگو 😳 اخه چرا منفی میشه چرااااا 

منم این ماه این امپولا رو زدم اه 

مشکلت چیه ؟

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
واییی نگو 😳 اخه چرا منفی میشه چرااااا  منم این ماه این امپولا رو زدم اه  مشکلت چیه ؟

فولیکولم پنج ‌‌شش بود با دارو شده نوزده

هیچی تنبلی تخمدان

واییی نگو 😳 اخه چرا منفی میشه چرااااا  منم این ماه این امپولا رو زدم اه  مشکلت چیه ؟

حالا اگه با دوست پسرت رابطه داشتی همون بار اول حامله میشدی

شانس واسه شوهرا نمیگیره لامصب 

همش انتظار

حالا اگه با دوست پسرت رابطه داشتی همون بار اول حامله میشدی شانس واسه شوهرا نمیگیره لامصب  همش ...

همینو بگو بخدا😂😂😂

میگم بعد امپول اچ سی جی که زدی 7 روز بعدش دردم داشتی یا نه؟

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

شایدم حامله ای زود تا بیبی مثبت بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین برو آزمایش بده

من از چندتا دکترزنان شنیدم که به بی‌بی‌چک اعتمادی نیست

اصلا قبولش ندارن

یه خانمی میگفت سه دفعه بی‌بی‌چک گذاشتم منفی بود

رفتم آزمایش مثبت بود

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹