2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
دوست من داره طلاق ميگيره شوهرش هرچی بگی بدی داره همه کارس يعنی ميگفت رفتم دادگاه گفتن ميخوای ازيه پس ...

خیلی به زنا ظلم میشه .یکیش همین حق طلاق .کاش نه مهریه بود نه حق طلاق ادمها اگه نمیتونستن باهم زندگی کنند همدیگر ترک میکردن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا..هردفعه میفهمم دست و دلم میلرزه😞☹️

نه مواظب باشید زنگ نزنید.سر زندگیتون باشید وکتک خوردن همجنساتونو ببینید ودم نزنید😒😒😒

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
از بس مشکلات زندگیا زیاد شده همه اعصابا خرابه مردا کم میارن تو جامعه میان خونه دق و دلیشون رو سر زن ...

اخه این چه دلیل بی منطقیه...جسارت نمیکنم حق با شماست ولی همه جای دنیا مردها یا زنها بعد از داشتن یه روز سخت یا حتی دوره های زمانی سخت در جامعه به اغوش گرم خانواده پناه میبرن.....ایران ما برعکسه؟

بعدبيشترکتکش بزنه همچين مردايی روبايدانداختشون گوشه زندان که به همين آسونيام نيس

منم همین فکرو میکنم..پلیس بخاطر یه کتک که اثبات شده هم نیس زندان نمیبرتش..اون مرد عقده ای دفعه بعد جوری میزنتش که کسی نفهمه...

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
چقد عجیبه مردی پیداشد ک طرفدار حقوق زناس ومخالف این کارای اقایون

آدمیت زن ومرد نداره.من زن ندارم اگه بگیرم نمیزارم اب تو دلش تکون بخوره.اونوقت بزنمش😒

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
خیلی به زنا ظلم میشه .یکیش همین حق طلاق .کاش نه مهریه بود نه حق طلاق ادمها اگه نمیتونستن باهم زندگی ...

کاملا باحرفاتون موافقم.زندگی که برپایه ی اجبار باشه پشیزی نمی ارزه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
دوست من داره طلاق ميگيره شوهرش هرچی بگی بدی داره همه کارس يعنی ميگفت رفتم دادگاه گفتن ميخوای ازيه پس ...

آره..واقعا همینطوریه..خدا نکنه پای زن به دادگاه باز شه

ماهن همسایه پایینیمون خانمه از زییایی هیچی کم نداره

شوهره دیوونه هست

جدای زدن این بنده خدا شکنجه روانیشم میده 🥺🥺🥺

بیرونش میکنه

یا وقتی نیستش قفل درو عوض‌میکنه با دخترش میرن خونه مامانش این خانمه اوایل پشت در میموند

بعدا مجبور میشد کلید ساز بیاره هر بار

الانم حدود ۱ ماه زن بیچارو ول کرده رفته

از حرفای زنه فهمیدم بهش گفته برو طلاق بگیر تا بیام خونه ام 😕😕😕

یکی از قششششششنگترین خانماییه که به عمرم دیدم بیچاره شده لاغر لاغر

جفتشونم سنشون حدود ۴۰ هست

هردو هم قبلا طلاق گرفتن

اقااا زن اولشم ۲ بار طلاق ‌داده بوده

این خانم دومش و ازدواج سومش هست😕😕😕😕

چرا اینقدر خودتونا دست کم میگیرید قانون امروزه پشت زناس.اگه خدایی نکرده کتک خوردین اول پزشک قانونی ک ...

باور کنین اینطوری نیست..من زیاد دیدم و شنیدم که تو دادگاه در حق زن ها زیاد ناحقی میشه و هیچ کاری هم نمیتونن بکنن