2777
2789

خرافاتی که خودم شنیدم اینه که زنی که طلاق گرفته یا شوهرش مرده نبایدتومراسم عقد دخترمجردباشه شگون نداره  یکی امروز اینو میگفت واقعا این خرافات ازکجاسرچشمه میگیره؟ 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

شوهرم حرف نميزنه دعا بگين

شوهرم ميخواد هوو بياره دعا بگين نگيره

مادر شوهرم داره مياد خونمون دعا بگين نياد

جاريم طلا خريده دعا بگين گم بشه

و انواع اين اراجيف

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر سر زن زائو چاقو میزارن بالای سرش هم قرآن که آل نتونه ببرتش

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

وقتی بچه بدنیا میاد یکی مهمون بیاد بچه رو میبرن دم در که مهمون سر بچه نیاد بنظرم مزخرفه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

اره اینم خیلی شنیدم که میگن تا۴۰روزنبایدزائو وبچه روتنهاگذاشت که آل میزنتش 

اره اینم خیلی شنیدم که میگن تا۴۰روزنبایدزائو وبچه روتنهاگذاشت که آل میزنتش 

شاید منظور از آل اینه که زائو افسردگی بعد زایمان داره تنهاش نزارن که افسرده تر نشه 

بعضی از ین باورها خرافه نیستن  ریشه علمی دارن اگه پی اش رو بگیری 

البته این فقط نظر منه

پیج 

اگه دماغت بخاره کسی چشمت زده. اگه چشمت تیک تیک بزنه خبر بد میارن واست. اگه کف دستت بخاره پوله. اگه پات بخاره مسافری .اگه شب موهاتو شونه کنی برکت از خونه می ره . اگه قیچی باز بشه دعوا می شه . اگه پوست پیاز و سیر رو زمین بریزه بحث پیش میاد. اگه پشت سر کسی زغال بریزی دیگه بر نمی گرده. اگه مهمون نمی ره از خونت نمک بریزی تو کفشش

من رفته بودم خونشون دور خونه نمک پاشیدن اسپند ی روز روشن بود کامل...میگفتن اسپند نباید خاموش بشه ...اولین بار بود میرفتم خونشون🤣حالا برادر و خواهر همسرم تحصیل کرده میخندیدن فقط مادرشوهرم جدی میگفت نه همینه ک هست😁

من رفته بودم خونشون دور خونه نمک پاشیدن اسپند ی روز روشن بود کامل...میگفتن اسپند نباید خاموش بشه ... ...

😂😂

اگه توی سفره چند تا مثلا لیوان و بشقاب و دیس و نمکدون پشت سر هم قطار بشن به صورت اتفاقی میگن مهمون میاد 

گربه سر دیوار خودشو لیس بزنه میگن مهمون میاد 

بچه کوچولو سرشو بزاره زمین باس  ن کوچولوشو بده بالا از بین پاهاش نگاه کنه میگن دروازه ی مهمونه 

و خیلی چیزای دیگه

پیج 

اگه دماغت بخاره کسی چشمت زده. اگه چشمت تیک تیک بزنه خبر بد میارن واست. اگه کف دستت بخاره پوله. اگه پ ...

وای من واقعا وقتی دماغم میخاره اسپند دودمیکنم خوب میشم 😂نمیدونم چرا ولی حتمایه دلیلی داره ولی چشم زدن ممکنه نباشه

خرافه نیست گلم ، ال هم وجود نداره این ضرب المثل هست 

من از عالم دین هم پرسیدم ، چون زایو گناهانش تا حدی پاک شده بخاطر دردهایی که کشیده ، اجنه سمتشون میان ، کاری ندارن ولی باعث ترس میشن و بدترین چیز برای زایو ترس هست 

چاقو و مخصوصااااا قران که کلام خداست نوعی محافظ هست 

حتی قدیما چون دخترا پاک بودن بدون دوست پسر عروس که میشدن تازه عروس هم تا مدتی معصوم هست مثلا یه همراه تا یه مدت پیشش میموند در نبود شوهرش 

من مادربزرگم اعتقادی نداشت 

مادرشوهر خالمم همینطور، خالم روز بعد عروسیش بیدار شده بود از حموم اومده بود بیرون رفته بود تو حال دیده بود چندتا زن چادر مشکی قد بلند تو پذیرایی دارن چرخشی میرقصن😑😑😑😑اروم اومده بود تو اتاق قران رو برداشته بود تند تند ذکر میگفت دو ساعت بعدش رفت تو پذیرایی دید نیستن زنگ زده بود تا مدت ها بعدش خاله کوچیکم میرفت پیشش