2777
2789
عنوان

بیایین بریم بریزیم رو سره شبکه سه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسی😁😁🤚🤚

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تازه قراره که چهار ساعتم باشه😡😡😡

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

من هی میزنم هشدار برای کبری یازده وسه .هشدار تموم شد ولی اون هنوز نیومده.

مسخره کرد ملتو.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

شورشو در آوردن بخدا،منو بگو شوهر بیچارمو نگذاشتم هیچ شبکه ای ببینه بخاطر عصر جدید 

کارد بزنم خونش در نمیاد 

یک ساعت بیشتر بیخودی پای شبکه سه نشستم 

مسخره ها    

تو هوایی، که برای یک نفس خودمو از تو جدا نمیکنم... تو برای من خود غرورمی،من غرورمو رها نمی کنم