2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پهلو سمت چپ بخاب.ایشالا خوب میشی

ب پهلو ک میشم بچه هام خیلی ورجه ورجه میکنن. احساس میکنم اذیت میشن. 

ی بالش گذاشتم سمت چپم ک ی زایه 40 درجه داشته باشم. ب پهلوی 90 درجه اونی ک سمت چپه خیلی اذیت میشه

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖
ب پهلو ک میشم بچه هام خیلی ورجه ورجه میکنن. احساس میکنم اذیت میشن.  ی بالش گذاشتم سمت چپم ک ی ...

نه عزیزم من مطلب دراین باره خوندم که بهترین حالت خوابیدن تو بارداری خوابیدن به پهلو چپ هست.نباید به پشت دراز بکشی چون به ستون فقراتت فشار وارد میشه وجنین تو اون حالت راحت نیست

پسرم دنیام
آخی خیلی درد داره. سردیجات نخور اصلا....شربت عسل بخور

می ترسم عسل بخورم چون دکترم گفته اصلن عسل نخور. متاسفانه واسه این ک فشارمو پایین نگه دارم مجبورم سردیجات بخورم.

نه عزیزم من مطلب دراین باره خوندم که بهترین حالت خوابیدن تو بارداری خوابیدن به پهلو چپ هست.نباید به ...

خودمم خیلی خوندم. بچه هم دوقلو ان. ب هر سمتی ک دارز میکشم قل اون سمت خیلی ورجه وورجه میکنه. خیلی دلم واسشون میسوزه. 

می ترسم عسل بخورم چون دکترم گفته اصلن عسل نخور. متاسفانه واسه این ک فشارمو پایین نگه دارم مجبورم سرد ...

آره عسل ریسک داره😥😥

ولی میدونم که سیاتیک خیلی درد داره.انشالله بهتر بشی

می ترسم عسل بخورم چون دکترم گفته اصلن عسل نخور. متاسفانه واسه این ک فشارمو پایین نگه دارم مجبورم سرد ...

چرا گفته عسل نخوری ؟

من خیلی می خورم😨

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید