2777
2789
عنوان

بچه ها امروز یه مادری بچه بغل اومد مدرسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 61 پست
رأسی اینا چطوری خرج بچهارو در میارن تو این زمونه دوستان زیاده والا من دوتا دارم میرم سوپری هزارتا خو ...

اینا اکثرا شوهرهاشون توی کشورهای دیگه مثل آلمان و... کار میکنند و پول به دلار و یورو برای خانواده هاشون میفرستند و چون ارزش پول ما کمه اتفاقا خیلی هم وضعشون خوبه..خیلی از ایرانیا بهتر میخورن و میپوشن.

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اکثرا شوهرهاشون توی کشورهای دیگه مثل آلمان و... کار میکنند و پول به دلار و یورو برای خانواده ها ...

کجاااخه خوبه شاید بعضی هاشون والا من هرچی میشناسم بدبخت بیچاره  کفاش و کفشدوز و پلاسکویی و اینان 

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
اقا افغانستان هنوز جنگه؟اگه نیس چرا نمیرن خونشون اینا

اونروز تو پارک با یه خانم صحبت کردم گفتم دلت برای کشورت تنگ نشده گفت خیلی گفتم الان که جنگ نیس خب برگردین گفت اونجا ناامنه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یکی از خواهر زاده های من هم زرنگ بود خیلی، نه ماهش بود راه رفت روزا هم تو پوشکش جیش نمیکرد، تولدش کامل میدویید و دیگه پوشک نمیکردنش، ولی کج و کوله حرف میزد

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
اینا اکثرا شوهرهاشون توی کشورهای دیگه مثل آلمان و... کار میکنند و پول به دلار و یورو برای خانواده ها ...

آره بعضیاشون وضعشو ن خوبه.یکیش بود توی طلافروشی زنش پراز طلا بود اومده بود باز طلا بخره 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
واقعاااا؟؟ جدیداا مینویسن؟ اخه قبلا نمیذاشتن

بله..قبلا ازشون برای درس خوندن توی مدارس ایران پول میگرفتن الان دیگه مجانی شده و مثل دانش آموزای ایرانی ثبت نام میشن و هیچ هزینه ی اضافی نمیگیرن ازشون...

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!