2777
2789
عنوان

بچه ها امروز یه مادری بچه بغل اومد مدرسه....

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه افغانی ها زیاد بچه میارن

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
رأسی اینا چطوری خرج بچهارو در میارن تو این زمونه دوستان زیاده والا من دوتا دارم میرم سوپری هزارتا خو ...

سخت نمیگیرن زیاد خرج نمیکنن خیلی اهل خوراکی خریدن و این چیزا نیستن غذا  و خونه واثاث تجملاتی ندارن

خوشم میاد هیشکی تعجب نکرد😐😐همه فقط گیر دادن به قسمت پسرش.ماشالله بهش من ندیدم این مدلی اصلا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

هنوز توی عهد بووق مونده..من دختر خاله م شوهرش ی دونه هست و فقط ی دختر داره و اصلا بفکربچه بعدی نبوده و نیس ک بخاد پسر بشه..دخترشم الان 16سالشه..بااینکه پدرشوهرشم ی دونه پسر بوده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

😄 اره افغان ها فرهنگشون اینه باید یه پسرو حتما داشته باشن تازه فقط به پسراشون میگن بچه، مثلا میگن دو تا بچه دارم شیش تا دختر😐 منم یکیشو میشناسم هفتا دختر داره یه پسر که پسره از همه کوچیکتره ،بهش گفتم مگه چه فرقی داره دختر و پسر گفت پسرو هیشکی نمیتونه بزنه!!!

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...