2777
2789

دوس پسر یابوم دعوتم کرده بیرون 😏

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول باشه منم دعا کن تهران قبول شمممم😍

انشاالله هنوز۲۸ روزریگ بایدروزه بگیرم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
قبول باشه

ممنون دوستم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
چیه بگو طرز تهیشو

گوشت چرخ کرده 

پیاز داغ بگیر پیاز که سرخ شد گوشت چرخی داخلش بریز اون سرخ کن مثل قهوه ای که شد گوجه هم به دل خواه رنده کن بریز با رب گوجه سربزار روش جا بیافته ادویه هم هرچی دلت خواست بریز بعدش سیب زمینی خلال کن سرخ کن بزار پاش

اینم یه غذایی دیگه اینم راحته 

دوپیاز 

سیب زمینی آبپز کن به دل خواه آبپز که شد بزار تو یخچال یا فریز خنک بشه بعدش پیاز داغ آماده کن حالا سیب زمینی رو ریز ریز خورد کن با پیاز داغ قاطیش کن اگر دوستداشتی بارب گوجه‌قاطی کن‌ کاهو ترشی سبزی بزار پاشنوشجون

التماس دعا

منم از ابگوشت ظهرم مونده شاید شب مرغ درست کنم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
خداقوت😍

😍

خیلی دلم بندری میخاد ولی چون باردارم سوسیس نمیخورم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️