2821
2789
عنوان

اسم دختر بگین با معنی خیلی قشنگ

595 بازدید | 16 پست

من خیلی دوس دارم اسمی که میذارم رو بچه علاوه بر تلفظ و خوش آوا بودن معنی قشنگی هم داشته باشه

فاطمه معنیش قشنگه ولی به دلم نمیشینه

آوا لفظش قشنگه ولی معنی جالبی نداره

شما چه اسمی پیشنهاد میکنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سدنا : سجده کننده به خانه کعبه

عاشق این اسمم نی نی دار شم این اسمو میذارم.البته اگه فامیل شوهر بذارن.چون مادر شوهرم خوشش نمی یاد.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

فاطمه

نورا(اسم بین المللی به معنی نجیب زاده و با اصالت)

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
2825
2823
2791
2779
2792