2777
2789
عنوان

لطفا تو انتخاب اسم کمکم کنید.

327 بازدید | 26 پست

اگه ممکنه کمکم کنید.چند ماهه دنبال اسم پسرونه هستم.هر اسمی که به نظرم قشنگ وزیبا وخوش لحنه قبلا فامیل و دوستامون گذاشتن.حالابین این دو تا اسم موندیم.من حسام رو دوست دارم چون به نظرم خوش لحنه وبزرگ هم بشه زیادی لوس نیس وشکسته هم نمیشه ولی معنیش میشه شمشیر.که پسر بچه ها دوست دارن ولی میگم نکنه بزرگ بشه خودش دوست نداشته باشه.برا همینم میگم فعلا امیر حسام دوست داشت بزرگ شد امیر ویا حسام بمونه ومعنیشم میشه شاهی که شمشیر داره که باز بهتره.شوهرم هیواد دوست داره که معنی اونم میشه وطن وسرزمین که با معنیش مشکل دارم.

لطفا کمکم کنید چند روز تا زایمانم بیشتر نمونده.

تعداد رای : 22
نظرسنجی
حسام
11
50%
امیر حسام
8
36%
هیواد
3
13%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آریا

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

مادرشوهر من28 سال پیش اسم شوهرمو میخواست بذاره راماتیا😀

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

رادمان هم اسم قشنگیه. 

داریس و داریو هم همین طور

دانون و داتیس هم