2777
2789
عنوان

لطفا تو انتخاب اسم کمکم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست
وای راماتیا خیلی سخته تاحالا نشنیده بودم. شاید هندی باشه

نه اون تو فاز اسمای ایرانی بود هرجا سرچ کردم معنیش نبود باید از خودش بپرسم. باز راماتیا خوبه میخواست اگه دختر شد بذاره استاتیرا😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
رادمان هم اسم قشنگیه.  داریس و داریو هم همین طور دانون و داتیس هم

مشکلم با شوهرمم هست 

خیلی این اسمای جدید که تازه ست رو نمیپسنده میگه دخترا رو تو انتخاب کردی بذار پسر سلیقه ی منم باشه که بهش حق میدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم با شوهرمم هست  خیلی این اسمای جدید که تازه ست رو نمیپسنده میگه دخترا رو تو انتخاب کردی ب ...

اینایی که گفتم زیادم جدید نیست فقط خاصه دانون و داتیس که میگم تو فامیلمونن نزدیک چهل سالشونه هر کدوم دوتا بچه دارن😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خوب شد دختر نشد 

دختر شده بود دیگه شوهر من نبود که. 

کلا مادرشوهرم تو انتخاب اسم سلیقش خیلی عجیب غریبه اسم خودشم ماندانا ست

ولی من اسم آریا رو دوس دارم نه جدیده نه قدیمی همیشه شیکه و از مد نمیفته ریشه کاملا ایرانی داره و خوش آواست

نه اون تو فاز اسمای ایرانی بود هرجا سرچ کردم معنیش نبود باید از خودش بپرسم. باز راماتیا خوبه میخواست ...

اسم خواهر زن داداشم استاتیرا هست اونم مادربزرگش گذاسته اسمهای ایرانی رو بچه ها و نوه هاش گذاشته

اسم خواهر زن داداشم استاتیرا هست اونم مادربزرگش گذاسته اسمهای ایرانی رو بچه ها و نوه هاش گذاشته

دمش گرم واقعا