2777
2789
عنوان

چرا با وجود سه تا فوليكول خوب باردار نميشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 22 پست
من فولیکول ۱۸ داشتم اقدام کردم امپول اچ سی زدم بعدش علایم بارداری داشتم باز پریود شدم و رفتم ازمایش ...

سلاممممم

هييييي يادش بخير رررررر اين تاپيك براي سال٩٨🤭

الان كه دارم برات تايپ ميكنم دوتا وروجك دارم 

چقد حرص خوردم براي بچه ....حتما حكمتيه عجله نكن

من تو اوج بيخيالي و بدون دوا و دكتر و آمپول باردار شدم به صورت معجزه 

اماااااا الان ميگم واي خدا چقد سخته چقدرررر مسئوليت ميخواد همش بايد در خدمتشون باشي شب نصف شب آماده باشي ....واقعا اگه اين موضوع رو ميدونستم كمي تو بچه دار شدنم فكر ميكردم چون من ادم مسئوليتپذيري نيستم ...... و اين كارو برام سخت كرده و همسرم خيلي كمك ميكنه اگه نبود كم مياوردم 

اميد وارم هرچي خير برات پيش بياد

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلاممممم هييييي يادش بخير رررررر اين تاپيك براي سال٩٨🤭 الان كه دارم برات تايپ ميكنم دوتا وروجك دا ...

شکر خدا عزیزم 😂والا من خودم مسولیت پذیر نیستم سنی هم ندارم بخاطر شوهرم که دوست داره بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر خدا عزیزم 😂والا من خودم مسولیت پذیر نیستم سنی هم ندارم بخاطر شوهرم که دوست داره بچه

خواهرانه بهت ميگم خواهش ميكنم احساسي عمل نكن 

تا زماني كه خودت از ته دلت نخواد نيار به حرف اينو اون نيار كه واقعا زندگيت جهنم ميشه نه من تورو ميشناسم نه تو منو خواهرانه بهت ميگم فعلا نيار هدف بزار براي خودت خونه بخر ماشين بخر برو تو خط طلا براي خودت طلا بخر كلاس برو .... باور كن با بچه زندگي ادم خيلي تغييير ميكنه چطوري بهت بگم خيلي سخت ميشه ...من دست تنهام كمكگر ندارم شوهرمم تغيير شغل داد از لحاظ مالي خيلي بهم سخت ميگذره

ببين گلم اگه خونه داري ماشين داري حسابت پر پول مامانت خواهرت مادرشوهرت خواهرشوهرت و مخصوصا خود شوهرت كمك ميكنن بسم الله بيار دوتا بيار سه تا بيار 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خواهرانه بهت ميگم خواهش ميكنم احساسي عمل نكن  تا زماني كه خودت از ته دلت نخواد نيار به حرف اين ...

اره شکر خدا عزیزم خونه داریم ماشین داریم وضع شوهر خیلی خوبه خانواده و خودم و خانواده شوهرم خیلی کمک میکنن شوهرمم خیلی تو خونه کمک میکنه بهم اصلا از پول مشکلی نداریم شکر . شوهرم نی نی دوست داره 

خواهرانه بهت ميگم خواهش ميكنم احساسي عمل نكن  تا زماني كه خودت از ته دلت نخواد نيار به حرف اين ...

فقط یه سوال داشتم من شاید شما تجربه داشته باشین ببخشید مزاحم شدم . من بدون قرص پریود نمیشم قبل پریود فولیکول داشتم ۱۸ بود امپول زدم اقدام کردم بعدش تمام علایم بارداری رو داشتم دقیقا روز پریودم پریود شدم یعنی عجیب بود بعد یک روز رفتم تست خون دادم منفی بود و ۴ روز پری شدم باز ممکنه باردار باشم و اشتباه نشون بده تست خون

اره شکر خدا عزیزم خونه داریم ماشین داریم وضع شوهر خیلی خوبه خانواده و خودم و خانواده شوهرم خیلی کمک ...

خب خداروشكر پس همه چي اوكي هست ....بيار گلم ان شاءالله خبر بارداريتو خيلي زود بدي گلم

فقط یه سوال داشتم من شاید شما تجربه داشته باشین ببخشید مزاحم شدم . من بدون قرص پریود نمیشم قبل پریود ...

چي بگم والا اگه خونريزي داري حتما پريود شدي طبيعيه يا زياد؟