2777
2789

من همش فوليكولهاي خوبي دارم با آمپول ولي چرا باردار نميشم اخرين بار سه روز استراحت كردم درد شديد ازاد شدن تخمدان هم داشتم اما نشد كه نشد كسي شوهرش آز dnaانجام داده براي چيه؟🤔

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آز اسپرمش خوبه لاپاراسكوپي كردم رحمن پاكه پاكه ادم استرسي هستم اعصابم بخاطر بچه خورده همش ميگم اخرش چي ميشه ؟نكنه كارم با اي وي اف بكشه اگه اونم نگيره چي سي سالمه دوساله اقدامم وقتي پريود ميشم هاي هاي گريه ميكنم يكي هم همون بار اول حامله شدم طبيعي سقط شد ميگم خدايا اگه ميخاستي بگيري چرا دادي😢

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

قبل عمل لاپارا عكس رنگي انداختم اي خداي بزرگ خلاصه براي همه يه مشكلي گذاشتي يكي خونه ميخاد يكي ماشين ميخاد يكي بچه يكي مريضه يكي شوهزش بدجور يكي از مادرشوهرش ميناله يكي بچه مريض داره همش ميگم يه حكمتيه جالب اينجاس روزهاي نزديكيمون همش يه اتفاقي ميوفته با خودم ميگم نكنه دعا زدن مارو😢

فکرتو درگیر نکن ، منم ۶ ماهه تویه اقدامم نمیشه ، همش مامانم میگه برو دکتر منم میگم نمیرم خدا بخواد بده میده ، آخه خیلی ها رو دیدم با وجود اینکه دکتر جوابشون کرده بود باردارشدن ، چی بگم نمیدونم شانسه یا خواست خداست ولی منکه خیلی دارم اذیت میشم 

آز اسپرمش خوبه لاپاراسكوپي كردم رحمن پاكه پاكه ادم استرسي هستم اعصابم بخاطر بچه خورده همش ميگم اخرش ...

به فولیکول خوب نیست منم فولیای خوب داشتم آز خودم و شوهرم خوب بود بعد چند ماه باردار نشدن دیگه خیلی بهش فکر نمیکردم. یهو شد. استرس رو ول کن عجله نکن خودش میاد ب سن خودت گیر نده سی سال چیزی نیست

فکرتو درگیر نکن ، منم ۶ ماهه تویه اقدامم نمیشه ، همش مامانم میگه برو دکتر منم میگم نمیرم خدا بخواد ب ...

خوب کاری میکنی بخدا دکترا هزار تا ایراد میذارن.منم یه بار رفتم دکتر هزار جور دارو داد حتی اچ سی جی هم داد منم اصلا نمیدونستم اینا چی ان.شوهرم گفت لازم نیس تازه شروع کردیم یه مدت اگه نشد اینا رو مصرف کن. بعد هم رفتم بیمارستان خوب آز دادم همه چیز اوکی بود دکترم گفت تا یک سال صبر کن.ک بعد هفت هشت ماه بارداد شدم

خوب کاری میکنی بخدا دکترا هزار تا ایراد میذارن.منم یه بار رفتم دکتر هزار جور دارو داد حتی اچ سی جی ه ...

خدا از دهنت بشنوه منم بدون دارو بارداربشم 🙏🙏🙏 منم مشکلی ندارم ولی خب فکرم مشغوله چرا نمیشم اطرافیانم همش میگن برو دکتر ولی نمیرم 

خدا از دهنت بشنوه منم بدون دارو بارداربشم 🙏🙏🙏 منم مشکلی ندارم ولی خب فکرم مشغوله چرا نمیشم اطرافی ...

خب من اصلا ب اطرافیان نگفتم ک در حال اقدامم. حتی ب مادرم. چون فرهنگ ملتمون رو میشناسم. یه سرچی راجع به ویتاگنوس کن. من با خوردنش سریع باردار شدم  .گیاهیه

من فولیکول ۱۸ داشتم اقدام کردم امپول اچ سی زدم بعدش علایم بارداری داشتم باز پریود شدم و رفتم ازمایش منفی بود نمیدونم چرا فولیکول دارم ولی نمیشه و همچنان درگیرم