2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکچریه منم دلم خواست یاد فیلمای ترکیه ای افتادم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
این و با یه کمد مدل خودش ولی بزرگ و جا دار بهم گفته 3 تومان 

خیلی خوبه

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

خیلی شیکه و عالیه واقعا ساده وزیبا هیچوقتم قدیمی نمیشه

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

بغلای تختش بالاست یا تشکش باریکه؟ عیبش فقط بغلاشه که نمیشه لبه های راحت نشست و شبا پا می‌افته رو چوب وگرنه شیک و با کلاسه در عین سادگی.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من مشهدم عزیزم اینجا بیشتر طرح ها شلوغه ساده خیلی کم بود تو بازار 

ببين اين يه مدل مثلا بود كه خودم عكس انداختم تو نمايشگاه البته رنگش دست خودته به نظرم اگه سفيد بشه خيلي هم نازتر ميشه مشهد كه شهر بزرگيه همه چي توش پيدا ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببين اين يه مدل مثلا بود كه خودم عكس انداختم تو نمايشگاه البته رنگش دست خودته به نظرم اگه سفيد بشه خ ...

دوست ندارم اصلا زودم از مد میافته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.