2777
2789

یکی رو میشناسم بارداریه سومشه آقا یعنی این اراده می کنه باردار می شه و بدون هیچ مشکلی خیلی دوست داشتم منم اینطوری بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زن داداش من کلا با برنامه ریزی باردار میشه حالا من هفت سال خودمو کشتم اینقدر دکتر رفتم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

من با گرده افشانی هم حامله میشم😂😂😂

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

جاری منم اینطوریه،خوش به حالش اوضاع هورمونی و رحم ایناش رو به راهه.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

منکه جفت بارداریام بی اراده بوده پس چی بگم😝😝😝

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واقعا سعادت میخواد. من که نداشتم

این حرفا چیه ان شاالله که تو هم میشی😍😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ن اتفاقا خیلی بده اینطوری...من ی دختر ی ساله دارم دوتا عرض  س ماه سقط کردم ک هرسه تاناخواسته بو ...

خوشم اومد ازت که سقط کردی

منم فعلا بچه ندارم ولی اکه برای بار دوم باردار شم سقط میکنم

I am a queen because I have a cute mad king