2777
2789
عنوان

دیدین بعضی ها تا اراده می کنن باردار بشن میششششن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 64 پست

من مردم تا باردار بشم آخر سر طبیعی نشد که نشد،آی یو آی جواب داد

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

دلم خونه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال همیشه نیمه پر لیوانو ببین بجاش بیشتر اقدام میکنی لذت میبری روحیه منفی و استرس نمیذاره باردار ...

اره واقعا ادم با برنامه ریزی باردار بشه خیلی بهتره 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ترس از مرگ بدتر از خود مرگه

اینایی که از بارداری میترسن سه سوت باردار میشن

اینایی که ارزوی باردار شدن دارن باردار نمیشن

استرسو بذارید کنار اون لحظه اصلا به بارداری فکر نکنید

I am a queen because I have a cute mad king
من امشب اقدام کنم سر ماه بی بی مثبت میشه ولی اینجوریم خوب نیست من سر پسر ماه اول اقدام گرفت دوست ندا ...

بیا جاتو با من عوض کن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من بارداری اولم با یه بار اقدام حامله شدم دومی رو هم قرص ال دی می خوردم باز حامله شدم 😕

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

عزیزم ان شالله شمام بزودی های زود باردار شی 

منم برنامه ریزی شده باردار شدم خواستم تاریخ تولد بچه هام تو یک روز باشه

چون هیچ استرسی نداشتم باردار شدم دوستمم با یه تخمدان و کلی مشکلات و گرفتگی لوله و انواع اقسام مشکلات ناباروری  و اسپرم بسیار ضعیف در کمال تعجب تو ۵ سال سه تا بچه اورد چون گفت استرس رو از خودم دور کردم و دغدغه بی بی چک واینا نداشتم و اصلا فکرشم نمیکردم باردار شم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خواهر من با وجود دستگاه آیودی باردارشده بدون اراده

اونم سومی رو

روتایاولم خدا خواسته باردارشده😆

اون وقت من دوساله دارم زورمیزنم تنبلی تخمدان دسا از سرم برنمیداره

انتظار یه بی بی چک مثبت منو کشت😑

همسرم میگه از بس رفتم داروخانه بی بی چک گرفتم از همون در میرم تو داروخانه میگن اینه باز دوتا بی بی چک بدین بهش بره😆😆😆😆😆

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍