2777
2789

ما 5 ساله ازدواج کردیم و 4 ساله اقدام به بارداری کردیم و متاسفانه بچه دار نشدیم تا حالا خانواده ها زیاد به ما گیر نمیدادن چون میدونستن زیر بار قسط هستیم و مشکل مالی داریم ولی مدتیه که خانواده ها چون کسایی که تو فامیل بعد از ما ازدواج کردن و صاحب بچه شدن و این که زمان ازدواج و سنمون کمی بالا هست تقاضای نوه کردن همین طور اطرافیان و همکارا هم کم کم دارن حرفایی میزنن

حالا موندیم بازم بهونه الکی بیاریم یا به اطرافیان نزدیکمون قضیه رو بگیم؟ نظر شما چیه

چنین موردی داشتین 

انسانم آرزوست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگید

بسیار بسیار حرف وحدیث پیش میاد

متحد باشید 

رازدار هم باشید

همیسه بگید هروقت خدا صلاح بدونه میده

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ما بعد ۶سال بچه دار شدیم 

از یه سال بعد ازدواج متوجه شدم که مشکل دارم به کسی نگفتیم تا تقریبا سه سال پیش دختر دوست مادر شوهرم تو رویان مارو دیده بود   اونجا مشغوله پیگیر شده بود متوجه شده مشکل داریم‌ به مامانش گفته مامانش به مادر شوهرم گفته 

از اون موقع روزگارمونو مادر شوهرم سیاه کرد انقدر سرکوفتم کرد 

به نظرم‌نگی بهتره بازم هر طور که فکر میکنی درساه عمل کن 

ما بعد ۶سال بچه دار شدیم  از یه سال بعد ازدواج متوجه شدم که مشکل دارم به کسی نگفتیم تا تقریبا ...

مرسی

ما همش میترسیم دکتری مرکز باروری آزمایشگاهی جایی کسی ما رو ببینه مخصوصا شوهرم خیلی استرس داره

انسانم آرزوست....