2777
2789
عنوان

زنان مستقل پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 41 پست

منظورم از رسیدگی به همسر مراقبت نبود اینکه از لحاظ روحی و روانی ساپورت میشه چون بنظرم انرژی و سرزندگی خونه زنه خونس ولی وقتی سرکار بره خسته و کوفته برگرده می تونه دوباره همون زن شاد باشه البته اونایی که تجربه دارند بهتر می تونن راهنمایی کنند من میخام برم سرکار اما نمیدونم بعدش چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بجز تو قصه ها تو واقعیتم اینجور بود ک زندگی گلستان میشد

ادم اگه عرضه داشته باشه اینجور زندگی کردن عین اب خوردنه! متاسفانه زنای ما بلد نیستن مستقل باشن گرچه عیب از زن ها نیست جامعه کلا مشکل داره و مردسالاره, ولی کسی نمیتونه یه زنو مجبور کنه به نوعی از زندگی ک دلش نمیخواد! ولی زنای ما عادت دارن کوتاه بیان, اجازه بگیرن! تمکین کنن! فرمانبردار باشن! و عادت دارن مثل شما بگن اینا واقعی نیست! یعنی شما واقعا ندیدید کسی اینجوری زندگی کنه؟ 

کلا حرف زیاد میشه زد درین مورد ولی خلاصه اش میشه از ماست ک برماست..

ادم اگه عرضه داشته باشه اینجور زندگی کردن عین اب خوردنه! متاسفانه زنای ما بلد نیستن مستقل باشن گرچه ...

چرا اتفاقا زیاد دیدم خیلیم نزدیک مثلا دخترخاله ی شوهرم.پسرش اکثرا پیش شوهرشه و اون بیرونه.ولی شوهرش خیلی خوی زنانه داره.حتی حرف زدنش.و ازون مرداس که تا صدسال دیگه هم نمیتونه خونه و زندگی براش بزاره.اینطوری ک بدرد نمیخوره زندگی

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
منظورم از رسیدگی به همسر مراقبت نبود اینکه از لحاظ روحی و روانی ساپورت میشه چون بنظرم انرژی و سرزندگ ...

همین تفکرات شما ک زن فلانه مرد فلانه باعث میشه شما هیچوقت نتونید مستقل باشید 

یک زن مستقل باید به برابری باور داشته باشه, سکسیست و متحجر نباشه, وگرنه تفکرات سکسیستی همیشه به وابستگی و عدم استقلال سوقش میدن 

تدریس ویولن انجام میدم رسیدن بهش یکی از هدفام بود اموزشگاه در هفته یک جلسه از ۱۰ تا ۳ خصوصیم که تایمش معمولا دست خودمه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چرا اتفاقا زیاد دیدم خیلیم نزدیک مثلا دخترخاله ی شوهرم.پسرش اکثرا پیش شوهرشه و اون بیرونه.ولی شوهرش ...

سلیقه ی شخصی شما در مورد شوهر دختر خالتون مورد بحث نیست واقعا! کل رو نگاه کنید! خودتون رو نگاه کنید! 

همینکه از مرد توقع دارید براتون خونه زندگی بسازه تفکر مردسالار و وابسته به مرد دارید ک عدم استقلال شمارو داد میزنه 

زنی ک بشینه منتظر ک براش فراهم کنن هم به هیچ جا نمیرسه و تا اخر عمر دستش درازه... 

شما یه شوهر منباب میلت انتخاب کن ک جنم کاریش زیاد باشه ولی در کنارش شمام پا ب پاش تلاش کن! پا ب پای هم جلو برید, اینا چه مغایرتی باهم دارن؟؟؟ 

حاشیه نرید 

سلیقه ی شخصی شما در مورد شوهر دختر خالتون مورد بحث نیست واقعا! کل رو نگاه کنید! خودتون رو نگاه کنید! ...

امیدوارم فرضیه هاتو حداقل تو زندگیه خودت بتونی عملی کنی.خ جالبه به اندازه ی موهای سرم ازین آدمای سراسر شعار دیدم.تعجبم ازینه که چرا هنوز جامعه اینطوریه.امیدوارم که شما فقط شعار نباشی

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
همین تفکرات شما ک زن فلانه مرد فلانه باعث میشه شما هیچوقت نتونید مستقل باشید  یک زن مستقل باید ...

زندگی مشترک اسمش روشه جنگ دو طرفه نیست که دو حزب شد دونفر برای هم مایه میزارن چرا قضیه رو فمنیستیش می کنید

امیدوارم فرضیه هاتو حداقل تو زندگیه خودت بتونی عملی کنی.خ جالبه به اندازه ی موهای سرم ازین آدمای سرا ...

الان بحث ما شخصیه مگه ک شما به من میگی شعار میدم!!! جالبه از هر مدل هم بسیار زیاد دیدید! هم اون مدل زندگی برابر رو زیاد دیدید هم ادمایی ک زندگی برابر رو فقط شعار میدن!! 

ولی بنده حتی یدونه ادم ندیدم ک زندگی برابر بخواد ولی بجاش حاضر به بندگی مرد بشه و متحجر زندگی کنه!!! چطور اصلا همچین چیزی ممکنه! ادمی مثل من حاضره بمیره ولی اینجوری زندگی نکنه! 

زندگی مشترک اسمش روشه جنگ دو طرفه نیست که دو حزب شد دونفر برای هم مایه میزارن چرا قضیه رو فمنیستیش م ...

عزیزم معنی فمینیسم رو نمیدونید ظاهرا 

چرا قضه رو فمینیستی میکنم هم واضحه! چون درستش همینه! 

الان جنگو دو حزبو از کجاتون دراوردید؟ اتفاقا شما دو حزب جدا میدونید زنو مردو! منکه دارم از یکی شدن و برابری میگم!! 

و بله دقیقا اسم زندگی مشترک روشه!!! مشترکا باهم زندگی میکنن!!! دقت نداریدا