2777
2789
عنوان

زنان مستقل پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه ی شخصی شما در مورد شوهر دختر خالتون مورد بحث نیست واقعا! کل رو نگاه کنید! خودتون رو نگاه کنید! ...

عاشق طرز فکرتم چه عجب ی نفر دیدم ک خودشو دست کم نگیره و اولویت زندگیش خودش ، غرورش،اعتماد بنفسش هست نه پخت و پز و گردگیری و شوهر کردن

الان بحث ما شخصیه مگه ک شما به من میگی شعار میدم!!! جالبه از هر مدل هم بسیار زیاد دیدید! هم اون مدل ...

موفق باشی گلم!!!بخودت مربوطه هرجور میخوای زندگی کنی!!!حالا اینجوری یا اونجوری!!!همش بخودت مربوطه!!!! ولی انقد که تو گارد گرفتی دربرابر زندگی،زندگی با انقد خشکی نمیچرخه!!!زن و مردی که ازدواج میکنن از اولش وظایف خودشونو مشخص میکنن،حالا شما اون مدلی دوس نداری میتونی با طرفت طی کنی که بچه داری و خونه داری با اون باشه کارکردن و مستقل بودن با شما!!!هرمدل دوس داری زندگی کن عزیزم!!!

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
موفق باشی گلم!!!بخودت مربوطه هرجور میخوای زندگی کنی!!!حالا اینجوری یا اونجوری!!!همش بخودت مربوطه!!!! ...

عزیزم شما اگه از خودت راضی نیستی چرا به من میپری؟؟؟ چرا دوست داری شخصی کنی بحثو هی؟!  

جالبه من میگم برابری شما عمرا تو ذهنت نمیگنجه برابری چیه میگی خونه داری و بچه داری حتما باید با یکی باشه کار با یکی دیگه!! این فکر شماست ک خشکه و انعطاف نداری!! 

شمام بشین تو خونه تمیز کاری کن و بچه داری کن! مگه من به شما گفتم چجوری باشی یا نباشی؟؟؟؟؟؟؟ 

عزیزم شما اگه از خودت راضی نیستی چرا به من میپری؟؟؟ چرا دوست داری شخصی کنی بحثو هی؟!   جا ...

حالت خوبه؟یکم آروم باش..خونسردیتو حفظ کن.الان تویی که پریدی بمن.من دارم منطقی حرف میزنم.ولی حرفای تو رویاییه مشخصه که مجردی...هروقت وارد زندگی شدی و افسانه هاتو اجرا کردی بیا هی جار بزن...الان فقط داری کری میخونی...عمل مهمه نه حرف.

عزیزم شما اگه از خودت راضی نیستی چرا به من میپری؟؟؟ چرا دوست داری شخصی کنی بحثو هی؟!   جا ...

من با افتخار یه زن خانه دار هستم و دارم تو رشته ی مورد علاقم تحصیل میکنم.شوهرم سرکار میره صبح زود تا بعدظهر.ترجیح میدم بخاطر راحتی خودم و بچم و شوهرم با افتخار هم تمیزکاری کنم هم بچه داری.چه اشکالی داره؟چقد بد راجبه این کارا حرف میزنی مگه اشکالی داره یه زن راحتیه بچه و همسرشو فراهم کنه؟وقتیکه همسرم همه ی شرایط رو برای درس خوندن من فراهم کرده.با شاغل بودنمم مشکلی نداره.حتی کارهایی مثل ثبت نام و انتخاب واحدم رو هم ب میل خودش برام انجام میده.با عقل خودم میفهمم الان بچم کوچیکه و نمیشه که بزارم تو خونه تنها من برم سرکار مستقل شم!!!!یا مثلا شوهرم بشینه پاش من برم سرکار مستقل شم!!!!!خو چ کاریه!!😂دارم میبینم هرکاری از دستش برمیاد برازندگیمون میکنه.منم هرکاری ازدستم بربیاد برای راحتیه همچین مردی میکنم.

حالت خوبه؟یکم آروم باش..خونسردیتو حفظ کن.الان تویی که پریدی بمن.من دارم منطقی حرف میزنم.ولی حرفای تو ...

کجای حرف شما منطقیه؟!!! من دارم استدلال میکنم شما هی میپری ب من ک شعار میدی عمل نمیکنی به همسرت بگو بشینه خونه تو برو کار کن و ازین خزعبلات!!! اینا منطق شماست؟!!! یک کلمه استدلال و منطق نیاوردی شما فقط به من پریدی! این نشون میده از خودت ناراضی هستی ک چرا نمیتونی اونجور ک من میگم باشی! وگرنه اصلا چه دلیلی داره با من مخالفت کنی؟؟ شما اگه راضی هستی از خودت اوکی باش چیکار ب من داری هی میگی نه تو شعار میدی!! من سالهاست مستقلم و از ترم چهارم کارشناسیم شروع کردم کار کردن و 8 ساله یه قرون از بابام نخواستم!! همین الان یه خونه دارم گرچه مسلما خونه ی انچنانی نیست و خیلی نمی ارزه ولی میتونم برم کاملا مستقل زندگی کنم! اینارو نگفتم ک پز بدم چون اصلا اینجا کسی کسیو نمیشناسه ک بحث پز دادن باشه اینارو بعد اینکه 3 بار بهم گفتی شعار میدی گفتم ک بدونید ادمایی مثل من واسه تحقق حرفاشون زحمت میکشن چون شخصیتشون همینه! اونجوری ک من دارم زندگی میکنم یه زندگیه نرماله ک همه باید داشته باشن نه رویاییه نه شعاری! منتهی امثال شما شاید تن پروری رو ترجیح میدن بنابراین به امثال من ک میرسن حتی تاب چهار تا جمله از زندگی با کارو تلاش رو ندارن و سریع جبهه میگیرن!!! 

گرچه من زنان خانه دار رو بیکار نمیدونم اصلا و ابدا چون خانه داری هم یک شغل هست و اتفاقا بسیار سخت و فرسایشی ولی خب بعضی از زن ها خانه داری رو بخاطر اینکه فک میکنن راحته انتخاب میکنن بعد ک میبینن چخبره و این کار طاقت فرسای تک نفره بدون درامد چقدر ممکنه تو جامعه اونهارو عقب بندازه پشیمون میشن... و عاقبتشون میشه شما ک وقتی من خیلی کلی میگم وقتی زن و مرد هردو شاغلن کارای خونه و بچه هم باید کاملا مشترک باشه عصبی میشی و میگی تو داری رویا پردازی میکنی همچین چیزی ممکن نیست! بعد میگی چرا من دیدم اینجوری ولی شوهر فلانی خوب کار نمیکنه زندگیشون نمیچرخه!!! بعد میگی ادمایی مثل تو شعار میدن عمل نمیکنن!! بعد میگی باشه برو همینجوری باش به خودت مربوطه برو بگو شوهرت بشینه خونه تو کار کن!! حالام میگی تو رویایی!! 

انقدر منطق و استدلال شمارو من کجای دلم بزارم؟؟؟؟ کجای حرف من ک گفتم برابری باید باشه و بار مسئولیت خونه و بچه وقتی زن هم شاغله باید کاملا مشترک باشه اشتباه بوده؟؟؟ چون شما نتونستی پس اشتباهه؟؟؟ دروغه؟ شعاره؟؟؟ 

عجبا!!! 

من با افتخار یه زن خانه دار هستم و دارم تو رشته ی مورد علاقم تحصیل میکنم.شوهرم سرکار میره صبح زود تا ...

من کی گفتم اشکالی داره کسی خونه داری کنه؟!!!!! شمابه خودت شک داری!!! والا من یبارم نگفتم خونه داری بده!!!! دقیقا شما چون از خودت ناراضی هستی این حرفارو زدی وگرنه من چیکار به خونه داری شما داشتم؟!!! 

من کی گفتم اشکالی داره کسی خونه داری کنه؟!!!!! شمابه خودت شک داری!!! والا من یبارم نگفتم خونه داری ب ...

مطمئنا تو زندگیت احساس بازنده بودن داری که چندین بار میزاری تو دهن من که من ناراضی ام!کی و کجا گفتم ناراضی ام؟الان اینجوری حس میکنی برنده ای؟خداروشکر.هرچند میدونم ناراحتیت ازین بابته که مردی نمیپذیره در کنارت باشه وقتی انقد از کارای زنونه در میری.وقتی بمن میگی بشین خونه تمیزکاریتو کن!!!یعنی چی؟یعنی تمیزکاری اخ و پیفه و لیاقت ملکه ای مثل شما بالاتر ازین حرفاس...درنهایتم بگم اگه تو دلت مطمئن باشی که راه زندگیت درسته انقد نیاز به بحث کردن نداری...برو ببین از کجا میلنگی ک انقد بحث میکنی.دیگه ریپلای نکن چون جواب نمیدم...انقد ارزش نداشت این بحث

مطمئنا تو زندگیت احساس بازنده بودن داری که چندین بار میزاری تو دهن من که من ناراضی ام!کی و کجا گفتم ...

دلیل ناراضی بودنت پریدنت به منه! 

شما ب من گفتی برو کار کن به منچه منم گفتم شمام برو تمیز کاری کن بمنچه!!! شما خودت ناراضی هستی ک میگی این یعنی اخو پیف دونستن! 

کار زنونه نکردم؟ 😂😂😂😂 شما چرا انقدر کمبود داری ک هی به من میپری عزیزم خب شمام تغییر کن! شما چه خبر از زندگی من داری ک هی یه چیزی راجع به من میگی انگار صد ساله منو میشناسی! و جالبه چقدر ذهنت وابسته به مرده ک میگی مردی حاضر نبوده کنارت باشه! خوشبختی رو خلاصه در کنار یک مرد بودن میدونی! خوشبختانه من اگه دلم بخواد و مناسب بدونم مردیو تو زندگیم راه میدم وگرنه خودمو مجبور و وابسته ب مرد حس نمیکنم, تا الانم تو ارتباطم با مردها مشکلی نداشتم  

زنانگی از نظر شما چیه؟؟ شغل بیرون از خونه نداشتن و خونه داری؟؟ بعد اینجوری خیلی زن میشی و یه مردی میاد میگیرتت و تو خوشبخت میشی؟؟ 😓😓😓

عزیزم هم شما میدونی حرف من درسته هم من, منتهی درد شما فقط این بود ک از خودت بدت اومد با حرفای من و اینجوری میخوای خودتو خالی کنی وگرنه من اصلا چیکار به شما داشتم شما اومدی ریپلای کردی ک این مدل زندگی اگه بجز تو قصه ها بود زندگی گلستان میشد!!! بفرما اینم سند حرف من ک شما دلت میخواست اینجوری باشه زندگیت ولی توانشو نداشتی و واسه همین شروع کردی طعنه زدن به من ک اره تو شعار میدیو رویا میبافی حالام ک زنانگی ندارم 😄😄😄 بسه دیگه همش نزن 

من هی منطق و استدلال میارم شما باز بیا ریپ کن یه تیکه بنداز و از رو علم غیبت یه چیزی به من نسبت بده! 

والا واسه زندگی ک دوس داری هیچوقت دیر نیست بجای حسادت و چشم تنگی یه تکونی به خودت بده وقتی بیوفتی تو راه پیشرفت دیگه اینجوری به دیگران حمله نمیکنی... 

موفق باشی