دلیل ناراضی بودنت پریدنت به منه!
شما ب من گفتی برو کار کن به منچه منم گفتم شمام برو تمیز کاری کن بمنچه!!! شما خودت ناراضی هستی ک میگی این یعنی اخو پیف دونستن!
کار زنونه نکردم؟ 😂😂😂😂 شما چرا انقدر کمبود داری ک هی به من میپری عزیزم خب شمام تغییر کن! شما چه خبر از زندگی من داری ک هی یه چیزی راجع به من میگی انگار صد ساله منو میشناسی! و جالبه چقدر ذهنت وابسته به مرده ک میگی مردی حاضر نبوده کنارت باشه! خوشبختی رو خلاصه در کنار یک مرد بودن میدونی! خوشبختانه من اگه دلم بخواد و مناسب بدونم مردیو تو زندگیم راه میدم وگرنه خودمو مجبور و وابسته ب مرد حس نمیکنم, تا الانم تو ارتباطم با مردها مشکلی نداشتم
زنانگی از نظر شما چیه؟؟ شغل بیرون از خونه نداشتن و خونه داری؟؟ بعد اینجوری خیلی زن میشی و یه مردی میاد میگیرتت و تو خوشبخت میشی؟؟ 😓😓😓
عزیزم هم شما میدونی حرف من درسته هم من, منتهی درد شما فقط این بود ک از خودت بدت اومد با حرفای من و اینجوری میخوای خودتو خالی کنی وگرنه من اصلا چیکار به شما داشتم شما اومدی ریپلای کردی ک این مدل زندگی اگه بجز تو قصه ها بود زندگی گلستان میشد!!! بفرما اینم سند حرف من ک شما دلت میخواست اینجوری باشه زندگیت ولی توانشو نداشتی و واسه همین شروع کردی طعنه زدن به من ک اره تو شعار میدیو رویا میبافی حالام ک زنانگی ندارم 😄😄😄 بسه دیگه همش نزن
من هی منطق و استدلال میارم شما باز بیا ریپ کن یه تیکه بنداز و از رو علم غیبت یه چیزی به من نسبت بده!
والا واسه زندگی ک دوس داری هیچوقت دیر نیست بجای حسادت و چشم تنگی یه تکونی به خودت بده وقتی بیوفتی تو راه پیشرفت دیگه اینجوری به دیگران حمله نمیکنی...
موفق باشی