2777
2789
عنوان

وای همسرم خرابکاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 34 پست
اب هویج بد پاک میشع

وای آره انگار رنگ مصنوعی ریخته

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
فرشو تا بزن زیرش لگن بزار با پارچ آب بریز با دست محکم فشار بده تا از داخل فرش دربیاد

رنگش پخش نمیشه؟؟

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست بریز روش بزار بمونه بعد با قاشق وردار بعد هم دستمال اینطوری خیلی کم میشه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
فقط جیشش کم بود. جیش می‌کرد بهتره. این پی پیه دیگه 😂

😂😂😂

حالام حتما رفته دست و پاشو دراز کرده نشسته

پاشو برو بیارش کمک کنیه بشورش

زودتر بشوری بهتره با شامپو بشور

وایتکسم بد نیستا

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
باید زود بشوریش وگرنه رنگش سخت میره یه لگن بزار زیرش و با آفتابه یاپارچ آب بریز روش بعد با مایع ظرفش ...

باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ 

وا فدا سرت بعد باز میدی میشورن عین من بیخیال باش  قبلا خیلی حرص میخوردم الان اصلا

خیلی چیزی که تو دیده ناراحتم میکنه کصیف باشه. آخه میدونی رنگش خیلی روشنه خیلی ضایعس☹️😭

ماست بریز روش بزار بمونه بعد با قاشق وردار بعد هم دستمال اینطوری خیلی کم میشه

ااا چ جااالب

باشه ممنون. واکتس هم بزنم؟ 

نه یوقت رنگش خراب میشه.اگه با شامپوفرش نرفت پودر صابون اب کن بزن روش.من زعفرون غلیظ ریخته بود با صابون پاک شد.یعنی یه زعفرونی بود که نمیدونی هرچی فکرم رسید امتحانکردم تا پودرصابون جواب داد

یا رب العالمین
😂😂😂 حالام حتما رفته دست و پاشو دراز کرده نشسته پاشو برو بیارش کمک کنیه بشورش زودتر بشوری بهتره ...

نه خیلی به خودش فشار آورد نتونست تمیز کنه. 😂گفت میبرم میشورم ولی تا 1 هفته دیگه هم نمیبره☹️

ساده ایی دختر وایتکس بریزی که فرشت سفید بشه 

😂😂

ااا چ جااالب

اره عزیزم اگه پاک نشد دو سه بار تکرار کن 

راستی با اب صابون هم پاک میشه ها

ثابونو بزن به یه طوری یا اسکاچ کف که کرد محکم بکش رو فرش تا لک بره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔