2777
2789
عنوان

وای همسرم خرابکاری کرده

661 بازدید | 34 پست

خیلی ناراحتم واقعا. فرشمو تازگیا شستیم ببینید شوهرم با آب هویج خوردنش چیکااارش کرد.تولو خدا اگه میدونید چیکارش کنم چجوری پاک کنم راهنماییم کنید مرسی. بدون اینکه بدم قالیشویی 

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا فدا سرت بعد باز میدی میشورن عین من بیخیال باش 

قبلا خیلی حرص میخوردم الان اصلا

تصور کنید اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتی بر دنیا حاکم می‌شد. (ناپلئون بناپارت)

برو دستمال نم کن بکش اگه نرفت فرچه رو خیس کن بکش یا شامپو فرش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فکر کردم جیش کرده😁

فقط جیشش کم بود. جیش می‌کرد بهتره. این پی پیه دیگه 😂

هیچی قشنگتر از دعا برا همدیگه نیست مهربونا. اگه میشه واسه سلامتی مامانم دعا کنید😥 برا سلامتی خانوادمم همینطور😍 تا همیشه سایشون بالا سرم باشه. منم براتون دعا میکنم هر چی از خدا میخاین بهتون بده 😍
بده خودش تمیزکنه تا بفهمه

خیلی تلاش کرد که این شد حالا. قبلش داغونتر بود😂