2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

360 بازدید | 43 پست

سلام خانما روز جمعه بعدازظهر رفتیم باغ مامانم اینا اونم چند تا میوه تو یه سبد گذاشت و اصرار کرد که ببرین و بخورین ما روز بعدش چون زیاد میوه نمیخوریم با اصرار شوهرم میوه ها رو بردیم خونه مادر شوهرم که من خیلی مخالف بودم مادر شوهرم اون روز اصلا از من تشکر نکرد شوهرمم گفته بود که مامان من اون میوه ها رو واسه ما فرستاده ما چون نمیخوریم اوردیم اونجا امروز صبح زود زنگ زده به شوهرم که سیبا کرمو بوده گفته به زنت نگیا من میگم مامان تو قصد داره خونواده من  پیش تو خراب کنه میگه نه بیچاره قصدش این نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی ماام سالماشو خودمون میخوریم کرمو هارو میدیم ب این و اون ماله مفته پول ک ندادن دلشون خواست میخورن نخواستم میندازن دور

درون هر انسان که میشناسی...انسانیست که نمیشناسی
حالا سیبم کرم داشته باشگه اسب پیش کشبو دندوناشو نمیشمارن که  اون اگه کرم نداشت هیچی نمیگفت

منم میگم مادرت داره تو زندگی ما موش میدوونه اگه خیلی تو و زندگیتو دوست داشت اصلا بهت زنگ نمیزد که تو بیای خونه دعوا راه بندازی که مامان و بابات برا من ارزش قائل نیستن