2821
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

حالا سیبا واقعا کرمو بوده؟اگر کرمو بوده شاید بهش برخورده چرا میوه خراب دادید.ضمننا نباید میگفتید داده برا ما ما چون نمیخوریم آوردیم اینور این حرکتم مثه حرکت زنگ زدن اون زشته..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مغز آدم که کوچیک باشه، مسائل را نمی تواند تفکیک کند. منظورم با آن افردیست که بی رحمانه به مادر شوهره ...

عزیزم مادر شوهر من با این حرفش باعث شده از ظهر تو خونمون خون راه بیفته و الان شوهر من بگه حق نداری بری خونه مامانت اینا چون اونا با من توهین کردن

عزیزم مادر شوهر من با این حرفش باعث شده از ظهر تو خونمون خون راه بیفته و الان شوهر من بگه حق نداری ب ...

عجب 

بیا و خوبی کن باید تف مینداختن کف دستش تا معنی بی احترامیو بفهمه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

عوض تشکرهمسرتون ایرادهم میگیرن مگه خانوادت داخل اون سیب بودن که بدونن چجوری بوده

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
عزیزم مادر شوهر من با این حرفش باعث شده از ظهر تو خونمون خون راه بیفته و الان شوهر من بگه حق نداری ب ...

واا خب کرمو بوده که بوده

مقصر شوهرته که دهن بین هست اون باید مدیریت کنه‌.

قبلشم خودت میوه ها رو نگاه میکردی اکر خوب نبودن نمیبردی نهایتا..

چه ربطی داره!

مگه مادر شما میوه ها را برای مادر ایشان دادند! بعد از کجا می دانستند که داخل میوه کرم داشته!

به هر حال این که مادر ایشان این موضوع را مطرح کرده، را بگذارید به اقتضای سن و سالشون، و ارزش نداره به خاطر این موضوع چالش ایجاد بشه!

تو نه در دیروزی، و نه در فردایی/ظرف امروز، پر از بودن توست
خوب پسر خودش گفته

خب عزیزم خودت نگاه میکردی . بعد اصلا گفت که گفت سر این دعوا نکنید بیخیال...دعواتون الان چیزی رو حل میونه..لابد اون گفته مامانمم گفته ما خانمهاهم حساسیم دعوا شده دیگه..ول کن