2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید برین درمان کنید چه حالتی دارین?

رفتم گفتن باید بعد زایمان کنترلشی چون دارو نمیشه واست تجویز کرد باردارم،من تپش قلب شدید جوری ک ازخواب بیدارم میکنه قفسه سینم انقد درد میکنه سنگینی میکنه نفس کشیدن برام دشوار میشه بعضی اوقات میزنه معدم فکر میکردم معدم بخاطره بارداریمه رفتم دکتر گفت ن بخاطره قلبته لبام ناخن هام کبودی میزنه 

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

عزیزم، ان شاالله سلامتیشون رو به دست بیارن، دکتر خوبی رو نمیشناسم ولی یه روش هست که معجزه میکنه برای گرفتگی عروق، من خیلیا رو دیدم که از این روش نتیجه گرفتن از جمله پدر خودم و مامان زن داداشم (به بنده خدا وقت عمل داده بودن که خدا روشکر مشکلش حل شد) 

ترکیب سیر و لیمو رو استفاده کنن ان شاالله خوب خوب میشن. فقط روش خاصی داره استفاده کردنش:

۱. ۳۰ حبه سیر پوست کنده+ ۵ تا لیمو ترش از این بزرگا( لیمو شیرازی) +یک لیتر آب ----> بریز توی میکسر 

۲. بجوشون به طوری که فقط یک قل کوچیک بخوره، سریع بردار 

۳. از صافی رد کن، توی ظرف شیشه ای در دار بذار توی یخچال

۴. روزی نصف استکان صبحا بخورن 

۵. سه هفته میخورن، یه هفته نمیخورن( استراحت) ، دوباره سه هفته دیگه میخورن 

۶. اگه تموم شد دوباره با همون مقدارها درست کن 

ان شاالله که خوب خوب میشن

عزیزم، ان شاالله سلامتیشون رو به دست بیارن، دکتر خوبی رو نمیشناسم ولی یه روش هست که معجزه میکنه برای ...

بسیار ممنون ببخشید اگر این کارو انجام بدم براش ضرری نداره ،که بعدا عوارضی بیشتر داشته باشه?

بسیار ممنون ببخشید اگر این کارو انجام بدم براش ضرری نداره ،که بعدا عوارضی بیشتر داشته باشه?

شفا که به دست خداست، ما هم براشون دعا میکنیم، این روشی هست که برای گرفتی رگ خیلی دکترای طب سنتی توصیه میکنن، من خیلیا رو دیدم که جواب گرفتن، ان شاالله جواب میده

سلام دوستان بنده نماینده محصولات فوراور آمریکا  هستم

اگه دنبال مکمل های درمانی ارگانیک و بدون عوارض هستید و مشگل هزینه ندارید برای مشاوره و خرید در خدمتم 09010183025

ویژگی های اصلی امگا ۳ فوراور

فوراور آرکتیک سی، معجزه ای از اعماق دریا

کاهش کلسترول و تری گلیسیرید های خون

کاهش فشار خون، عدم انسداد عروق و شریان ها و کاهش لخته شدن خون

کاهش وزرن، بهبود و پیشگیری از درد های مفاصل

بهبود آرتریت روماتوئید و آرتروز، درمان پوکی استخوان

بهبود و کمک به روند درمان افسردگی

التیام سوختگی ها و تسریع در التیام زخم ها و اسکار

حفظ انعطاف پذیری دیواره عروق و پیشگیری از تشکیل پلاک در دیواره عروق

جلوگیری از رشد سلول های سرطانی

افزایش هورمون رشد در بدن

افزایش تمرکز و قوه ادراک، مؤثر در تکامل مغز و رشد سلولهای عصبی

حفظ سلامتی چشمها (مصرف آن به زنان باردار و شیرده توصیه میگردد) و درمان خشکی چشم

کاهش بروز سرطانهای پستان، تخمدان، پروستات، معده و روده بزرگ.

کنترل و تعدیل اختلالات خود ایمنی

پیشگیری و کمک به بهبود بیماری هایی چون آلزایمر، آسم، اختلال کم توجهی، بیش فعالی، اختلال دو قطبی، اختلالات تغذیه ای، اگزما، میگرن، پسوریازیس و آکنه.

فوائد امگا 3 در ترکیب مکمل آرکتیک سی فوراور

سلام بچه ها بهترین راه برای جلوگیری از گرفتگی رگهای قلب امگا ۳ فوراور امریکا هست‌ک اگه گوگل سرچ کنید بهترین امگا ۳ دنیا شده برای اینکه تست ساده رفع چربی از رگ های را ببینید با امگا ۳ فوراور واتساپ پیام بدید 09010183025

عزیزم مادرتون گشادی رگ‌قلب داشتن؟ خوب شدن؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!