2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه لحظه بیایین کمک...!!!

161 بازدید | 11 پست
نوزاد 16 روزه ام زردی 17 درصد داره،هر کسی یه چیزی میگه!به نظر شما بهترین راه حل چیه؟
شما واسه درمان زردی بچه هاتون چکار کردین؟؟؟؟
پسر من 8 داشت با شیر خوردن رفع شد ولی دکتر میگفت بالای 13 باید بستری شه ...
فکر کنم یا باید بستری شه یا دستگاه بیارین خونه یه قطره هم هست دکتر داده بود گیاهیه اسمش یادم رفته ولی داروخانه ها دارن ...
14 آبان 92 تولد پسرم بهترین روز دنیاست ... روزی که معنی عشق رو تو نگاهت و لمس دستای کوچیکت فهمیدم ...
اگر بیشتر شد حتما حتما ببر نوزاد عزیزتو دکتر ببینه نذار بیشتر بشه . حتما باید زیر نظر دکترش باشه چون با توجه به تعداد روزش هنوز میتونه پیشرفت زردی داشته باشه . درمان خونگی رو هم دکتر باید بگه بهت . انشالله زودی برطرف بشه.
این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان علیرضا . من کامل بهت توضیح دادم درمان خونگی مثل دادن شیر خشت یا تاباندن لامپ نیون رو دکتر بچه ات باید بگه بهت که ایا شیر خشت دادن با توجه به اندازه بیلی روبین خون کودکت لازمه؟ پس اول باید ازمایشهایی رو که دکتر میخواد رو بدی . ببرش دکتر روزه شک دار نگیر عزیزم خدایی نکرده ناگهانی بیلیروبینش سریع ممکنه بره بالا و هیج هشداری نداره اولش حتی اگر گفت باید بستری بشه هیج نترس بهتره زیر نظر دکتر باشه. در هر حال در خونه نگه داشتن ریسکهای خودشو داره .
این سنم واقعی  نیست لطفا در خصوصی نپرسید .
در درجه اول حتما حتما حتما باید ببریش دکتر.حتی منتظر صبح شدن هم میتونه بزرگترین خطرات رو داشته باشه.زردی به خوی خود بیماری خطرناکی نیست اما کنترل نکردنش میتونه بینهایت خطرناک باشه.
احتمال زیاد بستریش میکنن ولی نترس حتی ممکنه یه روزه مرخص شه.
دستگاه تو خونه اوردن هم خیلی منطقی نیست.به هر حال بیمارستان بهتره
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

جهانم بی تو الف ندارد... خدایا،هیچ پدر و مادری رو با بچه ش امتحان نکن....""آمین""
در درجه بعدی اینکه اگه به شیرخشت آب اضافه کنی،خودت میبینی که اصلا تمیز نیست و دادنش به نوزاد خیلی کارمنطقی ای نیست.خودت میتونی بخوری.
اون قطره که دوستان میگن،اسمش بیلی ناستره و درواقع همون شیرخشته اما تمیز و پاستوریزه ش.
تا جایی که یادمه روزی 3بار 5قطره.که اونم از دکتر بپرس.اما قطره هم به تنهایی برای زردی با این درجه کافی نیست.باید در کنار فوتودرمانی باشه.
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

جهانم بی تو الف ندارد... خدایا،هیچ پدر و مادری رو با بچه ش امتحان نکن....""آمین""
عزیز زردی بچه زیاده اگه خدای نکرده به بیست برسه خونش رو باید عوض کنی حتما ببر بستری کن یا دستگاه اجاره بکن

هر دوساعت شیر بده حتما ساعت بزار

با نظر دکتر دو روز شیر خشک بده زود زردی رو میاره پایین

یه قرصی هم هست که دکتر میده برای کم کردن زردی اصلا برای دکتر بردن تاخیر نکن شده شب ببر بیمارستان برای بستری چون تا صبح زردی همش بالا میره

خودت شیر خشک و هندونه و چیزای خنک بخور
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بیمارستان بیشتر رسیدگی میکنن من بار اول دخترم رو بستری کردم بد که یاد گرفتم تو خونه دستگاه گرفتم

راستی مواظب بیحالی و کم شدن اب بدنش هم باش حتما تب رو هم چک کن مخصوصا وقتی دستگاه اجاره کردی
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دکتر بردمش حتی ازمایش هم دادم!نظر خود دکتر این بود که یا بستری بشه یا دستگاه بیاریم خونه،اما همه میگن با شیر خشت خوب میشه!راستش رو بخوایین از اینکه دو سه شب بچم چشم بسته و لخت باشه ناراحتم!