2777
2789

گوجه هارو بشور خرد کن نمک بزن  بریز تو دبه  بذار دو سه روز تو آفتاب بمونه.روزی دو سه بار لهش کن بادستهات.بعدش که حسابی نرم شده بود با آبکش صافشون کن بذار بپزه.تند تند هم بزن ته نگیره.آخرسر  که سفت شد نمک و روغن بزن بعد خاموش کن نصفه روز بمونه سردبشه.بعدش بریز تو ظرفهات و برش دار.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمان من اینجوری درست میکرد اول گوجه ها رو بشور بعد خوردشون کن بریز تو دبه بزار تو آفتاب یه یک روزی بمونه خودتم روزی دو سه بار با دستهای تمیز تو مشتت له کن گوجه ها رو کامل دیدی که له شدن از صافی رد کن جوری که فقط آب گوجه میمونه اونو بریز تو ظرف مورد نظرت و بزار رو اجاق آخرش که کاملا آبش کشیده شد نمک بزن یادت باشه یک ساعت آخر رو باید همش بزنی تا ته نگیره

اخرای رب درست کردن بدجوری میپره هم همه جا رو کثیف میکنه هم دستت بدجوری میسوزه. شماها راهکار ندارین ا ...

عزیزم خالم درست میکنه میگه با شعله خیلی کم میپزه اصلا هم نمیپره.شعله رو خیلی خیلی کم‌کن

عزیزم خالم درست میکنه میگه با شعله خیلی کم میپزه اصلا هم نمیپره.شعله رو خیلی خیلی کم‌کن

اره اینطوری احتمالا نمیپره.ولی خیلی هم طول میکشه.   ما حوصله مون نرفت با شعله زیاد پختیم تو حیاط؛ صدکیلو گوجه ؛ برای ما 21 کیلو رب داد.