2777
2789
عنوان

چرا عروسمون اینطوره؟

422 بازدید | 23 پست

مامانم میگفت مادرزن برادرم اومده بود خونمون و این جلوی همه گفت مامان من اینجا(یعنی خونه ی مادرم اینا ) رئیسم . اصلا از اولش خیلی میخواست همه چیز منم دست بگیره البته  به وسیله ی مامانم ولی من رو بهش ندادم هرچند مامانم خیلی بی سیاسته شماره ی همه ی فامیلای ما رو داره حتی با کسایی که ما سه چهار سالم ارتباط نداریم میخواد ارتباط بگیره و البته متاسفانه سخن چین و دو بهم زن هم هست بهشم بگی میگه اصلا به من اعتماد نکنید من آدم غیر قابل اعتمادی هستم یا اصلا کلا ما خانوادتا اخلاقمون اینه چیزی بشنویم سریع میریم به طرف میگیم .خدایا نصیب هیچکس نکن من الام مشکل مامانم هست که خیلی سادس خیلی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کنین، جدیش نگیرین عقده توی چشم بودن داره

منم همین کارو کردم ولی غصه ی مامان بابام رو میخورم ، بعضی موقع ها میگم حتما برادرم خیلی ناراحت میشه و خجالت میکشه از رفتاراش مثلا میاد به من میگه من شوهرم منو به مامانش ترجیح میده واقعا این حرفا رو زدن جلوی خواهرشوهر حماقت نیست؟

اگه عروسی کردن رفت و امد رو به هفته ای یه بار شام محدود کنید، در مورد زندگیش از عروستون مطلقا هیچی نپرسید، تنها بودین از برادرتون بپرسید ،که عروس تون هم روش نشه چیزی بپرسه و فضولی کنه، یا اگع چیزی پرسید بپیچونید بگین مهم نیس یا بعدا میگم، که ازتون حرف نداشته باشه چیزی ب مردم بگه، خونه شون دست به وسیله هاش نزنید،و اگه اون خیلی دست میزنه بگین که خوشتون نمیاد

احترامش هم نگه دارین،به معنی واقعی کلمه دوری و دوستی

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
منم همین کارو کردم ولی غصه ی مامان بابام رو میخورم ، بعضی موقع ها میگم حتما برادرم خیلی ناراحت میشه ...

به نظر من که این خانم بینهایت صادقه خودش میگه بهم حرفی نزنید توان رازنگهداری ندارم خوب وقتی اینو  میگه شما باید حواستون باشه ادم بدی نیست حداقل تکلیفتون باهاش مشخصه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )