مامانم میگفت مادرزن برادرم اومده بود خونمون و این جلوی همه گفت مامان من اینجا(یعنی خونه ی مادرم اینا ) رئیسم . اصلا از اولش خیلی میخواست همه چیز منم دست بگیره البته به وسیله ی مامانم ولی من رو بهش ندادم هرچند مامانم خیلی بی سیاسته شماره ی همه ی فامیلای ما رو داره حتی با کسایی که ما سه چهار سالم ارتباط نداریم میخواد ارتباط بگیره و البته متاسفانه سخن چین و دو بهم زن هم هست بهشم بگی میگه اصلا به من اعتماد نکنید من آدم غیر قابل اعتمادی هستم یا اصلا کلا ما خانوادتا اخلاقمون اینه چیزی بشنویم سریع میریم به طرف میگیم .خدایا نصیب هیچکس نکن من الام مشکل مامانم هست که خیلی سادس خیلی اه
مامانت چند بار که ازش ظربه بخوره حساب کار دستش میاد خدا به دادتون برسه چه عقده ایی هستش از اول وقاحتشو میگفت شاید برادرتون تو گرفتن یا نگرفتنش تجدید نظر میکرد
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مامانت چند بار که ازش ظربه بخوره حساب کار دستش میاد خدا به دادتون برسه چه عقده ایی هستش از اول وقاحت ...
خورده متاسفانه خیلی هم خورده خیلی خواسته حتی رابطه ی منو با مادرم خراب کنه میاد میگه مامانت اینا رو پشت سرت گفت مامانم قسم میخوره نگفتم واقعا فقط به خدا سپردمش
اگه عروسی کردن رفت و امد رو به هفته ای یه بار شام محدود کنید، در مورد زندگیش از عروستون مطلقا هیچی ن ...
عزیزم شاید باورتون نشه ولی خدا شاهده من که هر سال یکبار بیشتر نمیرم خونش و حتی تو اتاقش با اجازه میرم مامانم هم شاید سالی دوبار خودش میگه شما چرا انقدر رودربایستی دارم به شخصه آدمی پر مشغله هستم و اصلا وقت تلفن زدنم ندارم و همش میگند من بهشون محل نمیزارم درصورتی که واقعا من از رفتارشون میترسم
عزیزم شاید باورتون نشه ولی خدا شاهده من که هر سال یکبار بیشتر نمیرم خونش و حتی تو اتاقش با اجازه میر ...
چقدر زیادی راحته
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
بعضیها کلا یه مدل خاصن اصلا ربطی بهدعروس بودن نداره،اینا تو هر جایگاهی همینطور رفتار میکنن،عروس ما خیلی دوست داره خودشو همه چیز بلد،همه فن حریف نشون بده فقطم زبونش رو داره چون تو واقعیت هیچی نه سواد آنچنانی نه قیافه ای نه هنری ولی با زبونش همه رو انگار سحر کرده،واقعا خوش به حالش