2777
2789
عنوان

بامزه ترین خاطره دوران مدرستون چی بوددد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 134 پست

چسب ریختیم رو صندلی دبیر زبان و اونم با مانتوئه نوش نشست رو صندلی و کلا به فنا رفت...سر کلاس صداهای عجیب غریب در میاوردیم از بس اینکارو میکردیم معلما بی محلمون میکردن دیگه😂

یه کاری میکردیم دبیرا قهر کنن از کلاس برن...البته اینا مال دوران راهنماییم بود واقعا شیرین ترین و خنده دار ترین دوران تحصیلیم بود...ولی دبیرستان چرررررررررررت بود برام

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت اول بگو 

چشم ی خوبشو تو تاپیک بعدی تعریف میکنم   خلاصه بگم من اگ سرکلاس میخوابیدم معلم میگفت ولش کنین بزارین بخوابه بیدارشه ن خودش چیزی میفهمه ن میزاره شما ی چیز یاد بگیرین  

درخیال روزهای روشنم..

يكي اين كه يه روز قرار شد همه گوشي ببريم مدرسه بعد از ترس همه توي حياط چال كرذيم نگو يكي رفته بود لو داده بود بعد مدير و ناظم و همه تو حياط جمع شدن اقاي مستخدم هم توي باغچه بيل ميزد و گوشي ها رو مياورد بالا

بعد هم كه حسابي از خجالت مون در شدن😢😂

خدایا شکرت 🙏🏻

یبارم امتحان داشتیم هیشکی نخونده بود یه رفیق داشتیم خدای تقلب نوشتن بود خیلی ریز و تر و تمیز نوشته بود ....رفتیم از روی تقلبای اون کپی در اوردیم قبل اومدن معلما....ولی سر جلسه امتحان نگهبان دوستمونو گرف فهمید چاپ شدس گف همتون دارین نمره اون امتحان به هممون ۲ داد 🤔😕🤨😕😐

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

از ردیف آخر کلاس یه ترقه(فیزا) انداختم پشت سر معلم که بدبخت پای تخته بود، بچه ها هم که همه باهم هماهنگ بودیم، همه باهام گفتیم خانم از بیرون انداختن، چشمتون روز بد نبینه یهو همه باهم نگاه کردیم دیدیم پنجره‌های کلاس بسته س😐😐😐😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

هممون رو دو هفته از مدرسه اخراج کردن

يادش بخير ما هم در يخچال شون و قفل ميكردن نامردا

سرایدار خیلی مهربون بود دیروز رفتم خواهر همونجا ثبت نام کردم گفت سلام خانم دکتر😍.آنقدر بهم گف تا شدم خانم دکتر به دوستمم میگفت خانم وکیل الان وکیله😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
چسب ریختیم رو صندلی دبیر زبان و اونم با مانتوئه نوش نشست رو صندلی و کلا به فنا رفت...سر کلاس صداهای ...

ماام اول دبیرستان یه صدای ناهنجار تو کلاسمون بود کله معلما رو روانی کرده بودن .ناظم مدیر همه میومدن سره کلاس بازم اون صدا بود هیچ کس نفهمید کاره کیه😂😂😂😂

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
کلاسمون طبقع دوم بود پنحره داشت رو ب حیاط زنگ تفریح یود بعدزنگ کلاس خورد منم تو کلاس بودم وقتی زنگ ک ...

وای خدااااا  مام ی بار گوشیامونو گرفتن دوستم مدیر زن داییش بود اومد گفتت گفتن گوشیارو نمیدن مام روز جشن فارغ التحصیلی بود منم داشتم برا بچه ها خط چشم میکشیدم همه تو صف بودن خلاصه درگیر بودیم این اومد گفت ضیغمی گفته گوشیارو نمیده دوستم گفت گوه خخوردن نمیدن یهو مدیر اومد داخل گفت کی گوه خورده؟   این جمله کافی بود تا ما به فاک بریم    

درخیال روزهای روشنم..

يكي ديگم يادم اومد 

البته سوتي دادم من پيش دانشگاهي كه بود ازدواج كرده بودم 

بعد هر ٢هفته ببار مشاوره ميومد برامون صحبت ميكرد پسر دانشجويي پزشكي بود 

بعد يه بار من خيلي خسته بودم به دوستم گفتم ميخوابم حواست باشه اومد جلو صدام بزني و من گرفتم خوابيدم بعد يهو ديدم داره يكي ميزنه روي صندلي من تو فاز خودم بودم 

يهو گفتم عه احسان نكن بزار بخوابم خيلي خوابم مياد 

از شانس بدم اسم پسره هم احسان بود 

واي وقتي رفتم اب بزنم صورتم بيرون ديگه به كلاس برنگشتن هميشه هم دينه وقتي اون بود به جوري ميپيچوندم كه سر كلاس نرم

خدایا شکرت 🙏🏻

وااای یبارم یه معاون داشتیم خیلی پایه بود خیلیییییییی ها 

یروز التماسش کردیم خانوم تورو خدا مارو ببر پاساژ (از یه مسابقه ای داشت میاورد مارو) خلاصه برد همممون واسه دوس پسرامون کادو گرفتیم اونم فهمید اما به رومون نیاورد 😁😁😁

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
سرایدار خیلی مهربون بود دیروز رفتم خواهر همونجا ثبت نام کردم گفت سلام خانم دکتر😍.آنقدر بهم گف تا شد ...

عه چه جالب 

دانشجو هستيد  يا تموم كردين

خدایا شکرت 🙏🏻