2777
2789
عنوان

بامزه ترین خاطره دوران مدرستون چی بوددد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 134 پست
ای جانننن 

بعد از هفت سال رفتم اونجا هیچی عوض نشده بود😍خیلی باحال بود خاطرهام  زنده شد یادشون به خیر

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه جالب  دانشجو هستيد  يا تموم كردين

تمومم دیگه هفت واحد بگذرونم لیسانسم 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
يادش بخير ما هم در يخچال شون و قفل ميكردن نامردا

اخ اینقد ممزه میدع من همیشه به دوستام میگفتم از شیرماد رحلال تره این همه شهریه میدیم چیکار میکنن اینارو بخورین حداقل جون داشته باشیم درس بخونیم    رفیقام ک ناباببببببببببببب

درخیال روزهای روشنم..
بعد از هفت سال رفتم اونجا هیچی عوض نشده بود😍خیلی باحال بود خاطرهام  زنده شد یادشون به خیر

اره تنها چیزی که تغییر نمیکنه تو این سالها حال و هوای مدرسه هاس حتی نوع چیدمانشم هیچ تغییری نمیکنه 🤗

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
تمومم دیگه هفت واحد بگذرونم لیسانسم 

بسلامتی عزیزممم برا منم دعا کنننن امسال ک کنکور نتیجه نگرفتم ی سال دیگ تلاش میکنم  فعلا ک تو سایت به سر میبرم 

درخیال روزهای روشنم..
ماام اول دبیرستان یه صدای ناهنجار تو کلاسمون بود کله معلما رو روانی کرده بودن .ناظم مدیر همه میومدن ...

مال ما بیشتر صدای فیلمای ترسناک بود بچه های ته کلاس زحمتشو میکشیدن😂

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

ما رفتیم مشهد فکر کنید پنجاه تا دختر دبیرستانی ما هم شیرازی عامو عامو راه انداخته بودیم کل بازار رضا دوستم اومد گفت اقای فلانی یعنی رییس ناحیه چهار شیراز میگه یکم اروم تر حرف بزن😂من گفتم ...... گو میخوره.یهو پشت سرم گفت مرسی خانم لطف دارین.آب شدم از خجالت 

زبان انگلیسیم خوب بود همیشه سرگروه بودم

تکالیف گروهامو نگاه میکردم کمی و کاستی داشتن گاهی به معلم میگفتم و گاهی میبخشیدمو نمیگفتم غافل ازینکه خودم هیچوقت تکالیفم رو انجام نمیدادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو فکرمم بود که اگه یه روز معلم خواست دفترمو ببینه بگم جا گذاشتم خونه🙂

❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤
بسلامتی عزیزممم برا منم دعا کنننن امسال ک کنکور نتیجه نگرفتم ی سال دیگ تلاش میکنم   فعلا ک تو ...

سلامت باشی چشم موفق باشی انشالله به هرچی میخوای برسی با تلاش البته

معلم ادبیات راهنماییمون میگفت شما گوسفندین بعد همه هماهنگ صدا گوسفند در میوردن جز یکی از بچه ها ک صدا گاو درمیاورد میگفت خانوم اجازع الکی مثلا ما گاویم    

درخیال روزهای روشنم..

خیلی درسخون بودم عمرم رو به فنا دادم😬😬😬

الانا همش میگم کاش یکم لذت میبردم بجای درس خوندن

دبیرستان که بودم بعد نماز صبح راه میافتادم تو تاریکی میرفتم مدرسه

در مدرسه رو میزدم تا بابای مدرسه بیاد باز کنه

اونم باز میکرد و من میرفتم کل برقای مدرسه رو روشن میکردم میرفتم میشستم سرکلاس درس میخوندم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤