2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاخب خونه مون خیلی دندون گرده , خیلی ناراحتم استرس دا م نتونم پیدا کنم

منم از مستاجری شانس نیاوردم خیلی صاحب خونه ها دندون گرد شدن...میخان خرج یکسالشونو از مستاجر بگیرن

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
منم از مستاجری شانس نیاوردم خیلی صاحب خونه ها دندون گرد شدن...میخان خرج یکسالشونو از مستاجر بگیرن

صاحبخونه ما پارسال یهو بیست تومن به رهن اضافه کرد گفت سال دیگه باهاتون راه میام, حالا امساف میگه قسط و وام زیاد دارم, خوب چرا اندازه پولش 

درامدش وام برنمیداره فقط زورش به ما رسیده, خیلی ناراحتم

خب عزیزم صاحبخونه ها هم سرمایشونو گذاشتن رو ملکشون...نمیشه گفت زیاد نکنن ولی قبول دارم یه عده بی انصافن.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
صاحبخونه ما پارسال یهو بیست تومن به رهن اضافه کرد گفت سال دیگه باهاتون راه میام, حالا امساف میگه قسط ...

مال ما میگفت ۱۵ پیش بده۴۰۰ بذار رو کرایت...به بنگاه دار میگفتیم میخندید  برای نرخی که صاحب خونه داده بود

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
خوب اخه خونه چه ربطی به تحریم داره؟؟؟بابا ما گناه داریم چراصاحبخونه ها فقط روی پول بیچاره تر از خودش ...

شما جای صاحبخونه باشی چکار میکنی؟؟؟؟

دوسال پیش صابخونه با ده میلیون نوسازی میکرده الان با پنجاه میلیون هم نمیشه ......

گوشت مرغ برنج شده خداتومن .....

مشکل صابخونه ها نیستن 

این خانه از پایبست ویران است کاش اقتصادمون داغون نبود

این قصه هم که صدا سیما راه انداخته فقط فزافکنی مشکلات اقتصادیه 

ما از یه منبع موثق شنیدیم, ولی نمیتونم اعتماد کنم

مطمين باش كه ارزون نميشه وقتي تمام مصالح گرون شده چجوري خونه ارزون ميشه فقط ثابت ميمونه از اين بالاتر نميره ديگه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم