2777
2789
شما جای صاحبخونه باشی چکار میکنی؟؟؟؟ دوسال پیش صابخونه با ده میلیون نوسازی میکرده الان با پنجاه میل ...

مگه فقط برای صاحبخونه گرون شده؟ دیگه بیان نون شبشونم از ما بگیرن, اگه شرایط برای صاحبخونه ها سخت شده برای ما سختتره, اونا الان سرمایه شون چند برابر شده ما چی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فقط برای صاحبخونه گرون شده؟ دیگه بیان نون شبشونم از ما بگیرن, اگه شرایط برای صاحبخونه ها سخت شده ...

خب اگه صاحبخونه اتون نامتعارف قيمت اجاره رو بالا برده پاشين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب عزیزم صاحبخونه ها هم سرمایشونو گذاشتن رو ملکشون...نمیشه گفت زیاد نکنن ولی قبول دارم یه عده بی انص ...

خوب زیاد کنن ولی نه دیگه این قدر زیاد, خوب یه قیمت منطقی بدن, مگه چند درصد مردم حقوق بالا میکیرن که بتونن این کرایه های بالا رو پرداخت کنن

مگه فقط برای صاحبخونه گرون شده؟ دیگه بیان نون شبشونم از ما بگیرن, اگه شرایط برای صاحبخونه ها سخت شده ...

عزیزم قطعا شرایط برای مستاجرا سخت تره 

ما همه توی یک کشتی هستیم

حرف من اینه مقصر گرونی صابخونه نیست

درست مثل اینکه بگیم مقصر گرونی گوشت قصابه

صابخونه اجاره میگیره برای امرار معاش یا حتی سرمایه و اینده بچه هاش شما فکر کن مثلا سه سال پیش با یک میلیون قدرت خرید چقدر بود الان قدرت خرید چقدرررررر افول کرده  حتی یک پنجم شده

حرف من اینه صابخونه و مستاجر هر دو زخم خورده اقتصاد داغونن

عزیزم قطعا شرایط برای مستاجرا سخت تره  ما همه توی یک کشتی هستیم حرف من اینه مقصر گرونی صابخون ...

خوب صاحبخونه نکبت ما خونه مبخره به امید پولی که از ماه میخواد بگیره, مغازه میزنه به خساب پول ما, وام میگیره به حساب کرایه ما 

خوب صاحبخونه نکبت ما خونه مبخره به امید پولی که از ماه میخواد بگیره, مغازه میزنه به خساب پول ما, وام ...

عزیزم یکبار دیگه پست قبلی من رو بخون

مشکل صابخونه نیست ایکاش مردم بفهمن مشکل جای دیگه ست

اما توی این سالها خوب توی تی وی فرهنگسازی کردن جای حل مشکل ملت رو انداختن به جون هم

اگر صابخونه تون طماعه و قیمت رو بالاتر از عرف محل میگه خب اجاره نکنید از جابجا شید بزارید ملکش خالی بمونه تا مجبور شه روی روال اجاره یده

اما اگر روی عرف قیمت محل اجاره میگیره و صحبت شما اینه چرا اجاره بالا رفته خب اون مقصر نیست توضیح دادم خدمتتون مسکل اقتصاد مملکته

من نوعی پدر من پدر شما  وقتی اجاره میگیریم میخواهیم اون اجاره رو خرج کنیم 

اقای ایکس وقتی سه سال پیش اجاره میگرفت یک میلیون واسه جهیزیه دخترش یخچال ال جی میخرید ۱۲ میلیون گوشت بود کیلیوتی سی تومن مرغ بود کیلیویی شش تومن

الان همون یخچال شده ۴۰ میلیون گوشت شده ۱۲۰ تومن خب اجاره که نمیشه بمونه همون یه تومن طبعا شده ۵ تومن

من دفاع نمیکنم فقط میخوام دید دوستان رو باز کنم تا وارد بازی کثیف صدا سیما نشن مشکل میتاجر صابخونه دیو صفت نیست مشکل اقتصاده داغونه همونطور که در گرونی گوشت قصاب بی تقصیره

عزیزم یکبار دیگه پست قبلی من رو بخون مشکل صابخونه نیست ایکاش مردم بفهمن مشکل جای دیگه ست اما توی ا ...

من متوجه منظور شما هستم فقط میگم کاش صاحبخونه ها فقط به فکر سودخودشون نبودن

کجااااا؟؟؟؟ من تازه میخوام یه آدم چشم و دل سیر پیدا کنم که رو پول مستاجر حساب نکنه

کرجم عظیمیه البته متراژ خونم بالاست گلم آدم با انصاف نیست نگرد من الان یک ماهه دارم میگردم دیگه به این نتیجه رسیدم نصف وسایلم رو رد کنم بره شهرستان باغمون یه خونه کوچیک تر اجاره کنم