2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😕😕😕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خوب وقتي همه چيز گرون شده قيمت خونه و ملك هم رفته بالا معلومه رهن و اجاره هم بالا ميره تازه نسبت به افزايش قيمت خونه قيمت رهن اونقدر بالا نرفته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یا خدا ماه دیگه برا رهن و اجاره خونه و مغازه شوهرم خدا بهمون رحم کنه خدا میدونه چقد قراره بکشن روش پولمونم کمه 😖😖😖😖 اگه پول رهنمون جور نشه اجاره ها پدرمونو درمیارن😥😥😥😥

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
چون اولین باره میخوام جابه جا بشم

خوشبحالت..من توی۴ سال ۵ بار جابه جاشدم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄