2777
2789

پسرم سه شنبه واکسن یکسالگی زد

از اون به بعد اصلا اشتها نداره ،فقط شیر میخوره اونم مثل قبل با رغبت نمیخوره

شکمشم خییلی کار نمیکنه اگرم دفع داشته باشه سفته

از ۶ ماهگی نان میدادم دیروز آپتامیل گرفتم دادم ولی هنوز خبری نیست

قبلا دنت میخورد حسابی شکمش راه میفتاد

دوتا دنت دادم،با سرنگ روغن زیتون ،آلو شابلون

ولی نه اشتها درست میشه نه اوضاع دفعش تغییری میکنه😥😥😥😥😥😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا من اصلا واكسن يك سالگي بچم حواسش نشد اصلا هم استامنوفن ندادم 

منم استامینوفن ندادم تبم نداشت ولی نمیدونم چرا اینجوری شده

غذا میارم جلوش گریه میکنه😣

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
منم استامینوفن ندادم تبم نداشت ولی نمیدونم چرا اینجوری شده غذا میارم جلوش گریه میکنه😣

بخاطر دندوناشه شاید

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
زینک زیاد نده بلوغ زود رس میاره

اصلا تا حالا ندادم به خاطر همین میترسم

دیگه بریدم رفتم به دکتر داروخانه گفتم گفت زینک بده  الان سه روزه اونم میدم ولی هییییچیییی

نه بچه من اینطوری نبود معمولا بچه ها یک هفته بعد واکسن یکسالگی علائمی مثل سرما خوردگی دارن که به مرور خوب میشه زیاد حای نگرانی نیس بعدشم بچه اگه شکمش تا یک.هفته کار نکنه طبیعیه اگه بیشتر طول کشید ببرش دکتر. در ضمن مزاج غذایی بچه ها هر هفته تغییر میکنه شاید ی چیز الان خوب بخوره اما یکی دو هفته بعد ازش بدش بیاد 

بخاطر دندوناشه شاید

دندون آسیاب پایینیاش که ملتهبه 

ولی آخه سر اون یکی دندوناش اشتهاش کم میشد ولی الان صفر شده

واکسن یکسالگی یا کابوووسسسس؟؟؟؟؟

مرکز بهداشت بهم گفتن لازم نیس قطره استامینوفن بدی ولی اگه تب کرد بده

همون شبش تب کرد و دیگه نه با قزره نه با شیاف و نه با بروفن خوب نشد

نی نی خوش غذای من اشتهاشو از دست داد و فقط شیرمو میخورد

و سپس یهویی اسهالی شد و بستریش کردیم

بدتر اینکه آب بدنش به شدت کم شد و رگ کیری انقده سخت بود که طولانی تو اتاق رگگیری درد کشید و الان که برگشتیم خونه هنوز تو خواب جیغ میکشه و میگه ماما ماما

منم استامینوفن ندادم تبم نداشت ولی نمیدونم چرا اینجوری شده غذا میارم جلوش گریه میکنه😣

چي بگم 

حالا بهتره پيش يه دكتر ببري  اين جوري خيالت راحت ميشه

خدایا شکرت 🙏🏻
نه بچه من اینطوری نبود معمولا بچه ها یک هفته بعد واکسن یکسالگی علائمی مثل سرما خوردگی دارن که به مرو ...

تو این چندروز 

سوپ

کباب تابه ای

دمی گوجه

ماکارونی 

شاید اندازه ی یه قاشق غذا خوری کلااا خورده

چي بگم  حالا بهتره پيش يه دكتر ببري  اين جوري خيالت راحت ميشه

آره 

دیگه نمیدونم چشه

واکسن یکسالگی یا کابوووسسسس؟؟؟؟؟

مرکز بهداشت بهم گفتن لازم نیس قطره استامینوفن بدی ولی اگه تب کرد بده

همون شبش تب کرد و دیگه نه با قزره نه با شیاف و نه با بروفن خوب نشد

نی نی خوش غذای من اشتهاشو از دست داد و فقط شیرمو میخورد

و سپس یهویی اسهالی شد و بستریش کردیم

بدتر اینکه آب بدنش به شدت کم شد و رگ گیری انقده سخت بود که طولانی تو اتاق رگگیری درد کشید و الان که برگشتیم خونه هنوز تو خواب جیغ میکشه و میگه ماما ماما

واکسن یکسالگی یا کابوووسسسس؟؟؟؟؟ مرکز بهداشت بهم گفتن لازم نیس قطره استامینوفن بدی ولی اگه تب کرد ب ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

خییییییلی سخته

حالا مال من کلا شکمش سفت شده