2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم یه دقیقه بیاین

101 بازدید | 13 پست

تو این وضعیت اشفته مملکت یه خونه دیدم عالی هم پولمون میرسه هم خوش ساخت و عالی حالا چون ننه شوهرم این ور  اتوبانه و خونع که دیدم اونور اتوبانه شوهرم داره بازی در میاره چیکار کنم به نظرتون. چه دعایی بخونم قبول گنه همونو رهن کنیم از الاخون والاخونی نجات پیدا کنم. بخدا دیگه این قیمت خونه پیدا نمیکنم

بهش بگو دیگه خونه گیرت نمیادا!بگو هر روز میریم خونه ننت.نگران نباش.

😂😂😂😂😩😩😩نمیفهمه اصلا بابا جان من باهاشون قطعه رابطم این هرشب خودش میره نمیدونم چرا فیلم در میاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش راضی ش کن یه استخاره بزنید دیگه طبق اون عمل کنید

استخاره نمیکنم هیچ وقت هروقت هرکاری بهم انرژی مٺبت بده حس کنم خوبه برام تلاشم ر و میکنم انجام بدم اگه بهش حس بد داشته باشم انجام نمیدم

خونه نخرید،ماه دیگه عمرا بتونید بگیرید.پنجاه میلیون میاد روش.شوهرتون معذرت میخوام بی منطقه خیلی.اقتصادی فک نمیکنه.به بلوغ فکری نرسیده بخاطر مامانش خونه نمیخره

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...

[QUOTE=101441953]استخاره نمیکنم هیچ وقت هروقت هرکاری بهم انرژی مٺبت بده حس کنم خوبه برام تلاشم ر و میکنم انجام بدم اگ ...[/QUOT

منم وقتی طلامو فروختم خیلی حس خوبی داشام چون فک میکردم به نفعمونه و میذاریم واسه کمبودامون اما نه تنها کمبودا رو رفع نکردیم ضررم کردیم.چون یهو نجومی طلا رفت بالا و من اگه الان داشتمشون میتونستیم ماشین خوب بخریم ال

اما بازم خدا روشکر.شاید حکمتی داشته

خونه نخرید،ماه دیگه عمرا بتونید بگیرید.پنجاه میلیون میاد روش.شوهرتون معذرت میخوام بی منطقه خیلی.اقتص ...

داغ دلم رو تازه نکن دوسال پیش راحت میتونستمـبخرم اما سر لج که چرا نمیای خونه بابام بشینی منم نمیخرم منو اواره کرده

[QUOTE=101441953]استخاره نمیکنم هیچ وقت هروقت هرکاری بهم انرژی مٺبت بده حس کنم خوبه برام تلاشم ر و م ...

ای بابا ماها یاد گرفتیم ببخشید ببخسید استباه خودمون رو میگیمـحکمت.  

مرتیکع خله. ماشین داره تا خونه ننش دا دقیقه راهه بهونه میاره فکر کن صاحبخانع انققد باحال بود پنجـتومان از قیمت انداخت دید کم داریم. بعد شوهر من کلاس خرکی میزاره