2777
2789
عنوان

اگه قبل از انتقال ال دی نخورم

729 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

کسی میدونه اگه قبل از انتقال ال دی نخورم چی میشه؟

این ماه ال دی مصرف کردم ولی انتقالم کنسل شد 

ماه دیگم معلوم نیس چی میشه

خوردن ال دی هم واقعا برام سخته و حالم خیلی بد میشه 

کنسلیش وخودتون خواستید یا اونها تشخیص دادن؟ من هم مثل شمام الان دارم ال دی مصرف میکنم واصلا دوست ندارم اما مجبورم. ماه بعدم انتقالمه.. حالا چرا نشد؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کنسلیش وخودتون خواستید یا اونها تشخیص دادن؟ من هم مثل شمام الان دارم ال دی مصرف میکنم واصلا دوست ندا ...

دکترم گف نیستم ماه بعد بیا

این ماه بخاطر ال دی دائم سرم ب دست بودم حالم خیلی بد میشد فقط اب میتونستم بخورم ک همونم بالا میاوردم معدم داغون شد دیگه این ماه گفتم نخورم 

ولی الان موندم چیکار کنم ترسیدم بگم نخوردم باز کنسل نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترم گف نیستم ماه بعد بیا این ماه بخاطر ال دی دائم سرم ب دست بودم حالم خیلی بد میشد فقط اب میتونست ...

میگم بعدازقرص مریض شدی؟ 

دکترم گف نیستم ماه بعد بیا این ماه بخاطر ال دی دائم سرم ب دست بودم حالم خیلی بد میشد فقط اب میتونست ...

دکترتون فامیلیش فرزانست؟ 🤔

بله حالا باید دوباره پریود بشم تا بتونم برم

ممنون. میخواستم بپرسم شما قرص وتااخر خوردین بعد رفتین دکتر یا اوایل شروع قرص رفتین؟ من برای شهریور نوبت انتقال دادن. بنظرتون کی برم دکتر؟ تا نیفته ماه مهر. گلم خیرببینی مزاحمتون شدم

ممنون. میخواستم بپرسم شما قرص وتااخر خوردین بعد رفتین دکتر یا اوایل شروع قرص رفتین؟ من برای شهریور ن ...

قرصو تا اخر بخورین

پریود بشین

بعد روز دوم پریودی برین دکتر ک سونو بشین باز فک کنم برای قبل انتقالم دارو میدن