2777
2789
عنوان

بیاین داستان دزدی خونه دوستم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 38 پست

حوصلم سر رفت 😑

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

ببخشید دوستان میخواستم همه رو تایپ کنم باهم بفرستم اما دستم یهو رفت ارسال

حالا میگم

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد گفت ما وقتی میخواستیم بریم بیرون همه چراغا خاموش کردم و رفتیم اما وقتی برگشتیم دیدم همش روشنه شک کردم و خیال کردم الان دزد تو خونمونه میگفت بچه هام اینقد ترسیدن جیغ میزدن فقط 

میگفت همه خونمون زیرو رو کرده بود حتی کابینتا، جاکفشی تو کفشا، کمد رختخواب، عروسکای بچه هام همه ریخته بود پایین، حتی میگفت یه پلاستیک جورابای که خیلی استفاده نداشتیم میگفت همشو باز کرده بوده و حدود 20 میلیون ساعت و پول و اسپیکر و از این چیزا برده 

ادامه ...

زنگ زدن 110 اومدن حتی رد پاشو که رو فرشا بوده برداشتن و رفتن این تا اینجا داشته باشید تا بقیه بگم

آخه این چ طرز نوشتنه

بعدم تقصیر دوستته.آدم تا سر کوچه میره باید درو قفل کنه.دوستت رفته مهمونی درو باز گذاشته؟! 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

دیروز باهاش صحبت میکردم خیلی ناراحت بود و میگفت هنوز بعد دوسه روز نتونستم خونمو مرتب کنم کلأ افسردگی گرفتیم حوصله هیچ کاری نداریم و اینا 

بعد امشب..

زنگ زدن 110 اومدن حتی رد پاشو که رو فرشا بوده برداشتن و رفتن این تا اینجا داشته باشید تا بقیه بگم

برو بابا.یچیز یاد گرفته هی میگه ادامه...ادامه...تا اینجا داشته باشید....

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

امشب برای ساعت نه ده دقه کم میره بیرون اما در حال قفل میکنه برای ده و دوازده دقه برمیگرده خونه در حیاط که باز میکنه میبینه یه پسره  داره کلید میندازه رو در حال که یدفه اینا جیغ میزنن و از دیوار زود فرار میکنه میره