2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم بگی

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

خالم اینا خواب  بودن عصر هم بوده در حیاط باز دزد اومده گوشیاشونو دزدیده از بالاسرشون این خنگولا هم نفهمیدن😂😂😂😂😂😂😂

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
خالم اینا خواب  بودن عصر هم بوده در حیاط باز دزد اومده گوشیاشونو دزدیده از بالاسرشون این خنگولا ...

😂😂اوه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

خونه دوستم چند شب پیش دزد اومده داستان از این قرار بود که ساعت 9 شب اینا میرن بیرون خونه اقوامشون، از قضا همیشه در حالشون قفل میکرده اما همون شب نمیبندن و میرن، آیفنشون ظبط میکنه زنگ ها رو، طرف نیم ساعت بعد رفتنشون وامیسته پشت آیفون طوری که صورتش مشخص نباشه و بعد موتورش میذاره پشت دیوار و میره داخل به راحتی...

ادامه...

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

برای ساعت ده و نیم همسایه روبروشون میبینه یه پسره با یه کیسه برنجی در حیاطشون باز میکنه و خیلی معمولی میاد بیرون و سوار متوری که در کوچه هس میشه و میره، همسایه شک کرده که این کیه اما گفته شاید دوستانشون باشن 

حالا بگم براتون که اول همه خونشون  زیر و رو کرده بوده دوستم میگفت انگار زلزله اومده بوده 

ادامه داره...

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟)